Etkinlik önerileri 🎈

Kaç aylıktı senin bebişin benimki onu yer :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: her bulduğunu ağzına atıyo​:woman_facepalming:t2:

Bir de şu vardı " Arabacı geldi durakta durdu düdüğünü çaldı düt düüt " bunu söylerken yanaklar alın çenede parmak geziyor düt düt yaparken burunda durup çift tık yapıyoruz.
Avucunun ortasına parmağımızla dokunup buraya bir kus konmuş diyoruz sonra baş parmağı kapatarak bu tutmuş işaret parmağını kapatarak bu kesmiş orta parmakta bu pişirmiş yüzük parmakta bu yemiş serçe parmakta bu da hani bana hani bana demiş diyoruz son hamleyi daha oyunlu gıdıklar gibi yapıyoruz.
Aklıma gelirse soylerim daha :smiling_face:

Aslında bu devirme hareketi neden sonuç ilişkisini öğretiyormuş bebeklere :smiling_face: O zaman sizin duyusal etkinlik yapmanız ilgisini çekebilir :smiling_face_with_three_hearts:

Düt düttü bende yapıyorum ama parmaklarıyla bişey yaptırtmıyo sıpa yerinde duramıyo fıngır fıngır :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Martta 1.5 yas olcak koklayip duruyo bnmki agiza almayi birakti artik diline bisey gelsin yanima gelip uzatiyo al diye o bi donem merkli olduklari icin aliyolar

Bide onu Deniyeyim bakalim

Bu parmak kapatmayı hep yapardım kızıma, sonradan o kendisi yapmaya başladı “buuu buu” diyerek tek tek kapatıyor parmaklarımı :rofl: çok seviyor

Yeni etkinlik yükleniyor…

Bugün yetişmez buyük ihtimalle yarın oynayabilir. Bitince inşallah guzel de olursa sizinle de paylaşacağım :smiling_face:

Bugünkü etkinliğimiz :cherry_blossom: geceden hazırladım buraya, uyanır uyanmaz geldi oynamaya başladı :face_with_hand_over_mouth:

Çok güzel bir oyun eğlenceli ve verimli vakitleriniz olsun :star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

Silikon bittiği için dün yapamamıştım. Asil de yaramazlık yapınca bebek arabasına bindirdim kırtasiyeye gittik aldık. Uyuyunca da tamamladım. Uyanınca çok sevinir :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

Şişeleri kesmek biraz zaman aldı. Kapakları tek kat boyayınca rengi belli olmadı üç kat boyadım. Benim de ellerim tırnaklarım boya oldu :grinning_face_with_smiling_eyes:

Yine çok güzel ellerinize sağlık :heart_eyes:

Beğenilmesi beni mutlu ediyor. Asilin de severek oynaması beni motive ediyor. Tüm yorgunluğumu unutuyorum :smiling_face_with_three_hearts::blush:

Ben de sizin gibi neler neler yapacaktım hatta kaydetmiştim çok hayal ediyordum da tabi şimdi zor geliyor bütün evin işi de olunca. Ama sizin paylaşımlarınız beni de motive etti ben de daha fazla çaba göstereceğim artık, teşekkür ederiz bu paylaşımlar için. :relieved_face::cherry_blossom:

Rica ederim ne demek birbirimize fikir vermek için açtım bu konuyu. Bende gelecek olan önerilere açığım. Bu şekilde birbirimize yardımcı olmak harika bir şey :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

5 Beğeni

7 Beğeni

Çok güzel :heart_eyes:

Bu oyuncaktan bizde de vardı misafir çocuğu kırdı. Bu çıngıraklı topları şimdi manyetik bloktan rampa yapıp orda yuvarlıyoruz

Rampamız :smiling_face: