Yapamaz diye gostermiyodum yaoti cok sewdi kahkaha atiyo
Bizimki de her oyuncağı tokatlar anlamaz oyun oynamaktan ama anca aklı ermeye başladı sanırım bunu direk kavradı çok hoşuna gidiyor sürekli basket atıp alkış yapıyo
bir de kitap yapraklarını sürekli çevirerek motor becerilerini geliştiriyoruz
Birkaç denemede başarısız olsa da sonra alışır ![]()
Bizim kaplumbağamız biraz minik oldu keşke 5 litrelik su şişesiyle yapsaydım. Büyük ponponlarla çabucak doluyor minik ponponlarla daha çok zaman geçirilebilir ama Asil sabırsızlanıyor dolmuyor diye büyüklerini atıyor ama çok sevdi. Ponponları doldurup boşalttı. Aktarma setleri var çocuklar için onlardan olsa daha güzel olabilirdi. Uğurböceği de yapılabilir çok tatlı olur. Onu çizmek daha kolay gelirse onu da deneyebilirsiniz ![]()
![]()
Ayy etkinliklerinize ba yıl dımm çok güzeller bana da fikir oldu birkaç tanesini yapacağım elinize sağlık ![]()
O zaman eğlenceli vakitleriniz olsun. Bizde fotoğraf bekleriz ![]()
etkinliklerimiz çok güzel tebrik ediyorum sizi
.benim kızım daha 8 aylık olduğu için buraya pek bir şey atma şansımız yok ama eğer düşünen olursa diye bir fikir vermek istiyorum .biz eşimle Spor yapma amaçlı isveç barfiks i yaptık duvarimiza ama paylasimlarda görüyorum bunu çocuklar içinde yapanlar var ilerisi için ilaveler bende düşünüyorum yaza doğru gibi .şimdiden düşünen ya da fikir olması açısından gördüğüm bir fotoğrafı atacağım buraya .çocuklar hem sıkılmamis olurlar hem de ne kadar erken spora başlanırsa o kadar faydası olur diye düşünüyorum .
Çok teşekkür ederim
Bizde böyle fiziksel aktiviteler yapabileceği bir alan oluşturmak istiyoruz ama kiracı olunca pek bir şey yapamıyoruz. Ev sahibi eşyalarımızı sabitlememize bile zor razı oldu. Şimdilik bu aktiviteleri oyun alanlarında yapıyoruz
Ama çok güzel bir fikir ![]()
Bu arada yaptırmak veya almak isteyen olursa #jolimbotr den bulabilirsiniz
Ben ordaki ürünleri çok beğendim. Başka yerden alınıp beğenilen ürünlerin önerisine açığız her zaman ![]()
Tam erkek bebeler için çok uygun , aşırı hareketli olacak bizimki belli .bizde kiraciyiz , Allah im senden geniş ferah ev istiyorum, ayriyetten evladımin oyun odası olsun oraya bundan alayım , hazinen bol Allah im :)))
eşim sanayiden bu ahşap (gürgen)parçalarını almış kurulumunu kendisi yaptı ilgi alanı olduğu için anlayan varsa az maliyetli böylede yapabilir ama eğer anlamadiginiz bir konu ise bir yere yaptırıp kurdırmak daha sağlıklı olur .duvara delik açılıyor ama öyle çok zarar verecek bir şeyi yok çıkarken en fazla düzeltilirboyanir ama ev sahipleri anlamak istemeyince zor
cocuk için muhteşem bir şey
benim ki kız olduğu halde hareketli
şimdiden hazırlığını yapalım diye araştırıyoruz
inşallah duanız hemen kabul olur amin ![]()
![]()
Biz demonte gelen parçaları bile zor kuruyoruz
Eşim yapamıyorum demez başkası yarım saatte kurar bende bir buçuk saatte kurarım der ![]()
Asil prof olasinnnn![]()
![]()
![]()