Etkinlik önerileri 🎈

Vücut ve ruh sağlığı yerinde olsun inşallah büyüyünce bakalım ne olacak :blush:

İnsallaaahhhh, çok sevgili ve ilgili bir ailesiniz , sevgi her şeyi iyileştirir :slight_smile: eminim çok güzel yerlerde olacak

Amin inşallah hepimizin çocukları bizleri gururlandırsın. Ülkemize ve bizlere hayırlı evlatlar olsunlar :smiling_face::folded_hands:t2:

Hayvanlara şönil sardım kurtarmasını istedim.

Ponponları süzgecin içine sıkıştırdım çıkarmasını istedim.

İki renk boya seçmesini istedim turuncu ve yeşili seçti sonra mor da istedi bende kıramadım iki renk kuralını birlikte çignedik :grinning_face_with_smiling_eyes: Parmak boyayla böyle bir resim çizdi :sweat_smile:

Yaaa aşırı eğlenceli dönemdesiniz ya etkinlikler çok güzel. Anasınıfı öğretmeni olmalıydın

Aşırı derecede hareketli yerinde durmuyor ancak bu şekilde biraz oturuyor :grinning_face_with_smiling_eyes: Bazen diyorum ki baba-oğul ikinizde enerjinizin %20 sini bana verin bu evi dip bucak temizleyim, her gün dışarıya çıkıp gezim, her gün güzel güzel yemekler yapim yorulmayım ders çalışim diyorum :grinning_face_with_smiling_eyes: Gerçekten gazlı, diş sancılı, bezli zamanlarını atlattık şimdi birlikte eğleniyoruz ama bazen pertim çıkıyor peşinden koşturmaktan :face_with_spiral_eyes::woozy_face:

Sizinde bu eğlenceli zamanlarınız da yaklaştı :smiling_face:

Senden gorup bunu yaptım. Kızım bantları sökmeye ugrastı hiç oynamadı :joy:

Bu arada sana bayılıyorum. Bu uygulamada en cok senin enerjini seviyorum :smiling_face_with_three_hearts::heart::smiling_face_with_three_hearts::heart:Etkinliklerine özeniyorum cok guzel yapıyorsun. Ben de hevese gelip yapıyorum sonrası vahim​:joy::joy:

Sana bolca :nazar_amulet::nazar_amulet::nazar_amulet::nazar_amulet::nazar_amulet:

Olsun bantları sökmek de parmak kaslarını geliştirir, odaklanma süresini arttırır kârdasınız sen vazgeçme ilerde faydasını göreceksin muhakkak :smiling_face_with_three_hearts:
Çok teşekkür ederim bende senin samimiyetini, sıcaklığını, doğallığını, güçlü duruşunu ve çabanı seviyorum :heart_eyes: Saya saya bitiremedim :grinning_face_with_smiling_eyes:

Evet çok şükür :heart_eyes:

Ya bilmiyorum oyle mi olur. Bizim kız dışarı meraklısı ,daha çokdısarıyı keşfetmek istiyor. Yada tek başına oynamak istiyor.

Bende çok tsk ederim. .:heart:

Sönil olan etkinliği nasıl yaptınız detay palşırmsn​:blush:

Burda ponponları içinemi dolduruyorsnz kusura bakmayn tam anlyamdm da​:cherry_blossom:

Renkli şönilleri süzgecin deliklerinden sarmal şekilde geçirdim aynı renkte dil çubuklarını da dizdim masaya çıkardığı şönili aynı renk olan çubuğun üzerine koymasını istedim :smiling_face:

Evet kaplumbağayı çizdim boyadım aynı boyutta şişeyi kesip silikon tabancasıa yapıştırdım. Kapağını açıp ponponları şişenin içine doldurmasını kapağını kapatmasını istedim. Doldurup boşalttık. Benim kestiğim şişe fuse tea soğuk çay şişesi o yüzden küçük oldu ama daha uzun süre oyalanması için 5 litrelik su şişesiyle de yapılabilir

Farklı materyaller kullanabilirsiniz eğer mısır nohut fasülye atabilir içine. Ya da ilgisini çekecek başka bir resim çizebilirsiniz. Maşa kullanabiliyorsa maşayla tutup atmasını isteyebilirsiniz. Biz önce elle attık sonra mama ölçeği olan kaşıkla attık.

@Esoş senin etkinliklerden sonra benim siparişler :face_with_hand_over_mouth: ben de sabırsızlanıyorum artık yapacağım etkinlikler için :smiling_face_with_three_hearts:

Aa çok sevindim merakla bekliyorum. Hem eğleceli hemde verimli vakitleriniz olsun minik kuşla :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

İnşallah inşallah :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts:

Teşekkür ederim sizin bebeğinz kaç yasndaydı baya güzel yapıyor bunları o yüzden sordm biz 20 aylğız dikkarini celyor aslnda herşey ayima braz kısa suryor uzun süre oynamyr pek nadir yani