Çok gazlı değil, gaz damlası kullanmıyoruz. Her emzirme sonrası gazını da alıyoruz ama bir gün oldu baya çektirdi.
Maşallah çok hareketli ama hareket ederek çıkarıyor zaten ama
Kızlar 3 aylık olduk hayla gazı bitmedi. Debelenip duruyo . Tam uykuya dalamıyo dalıyosa da hemen uyyanıyo. 3 aylıkken biter demişlerdi nezaman bitecek bu gazb
Biraz sabır canısı, her beslenme sonrası gazını çıkarmayı ihmal etme.
Çıkaoyorum üstten çıkıyor. Asljnda alttan oda çıkarıyor ama banamısın demiyo yine gazlı yine gazlı
Gazından çok ağlıyor mu?
Gaz ilacı veriyor musun canım ya da şöyle yapabilirsin belden aşağısını şu an havalar sıcak ılık suya oturtturabilirsin çok iyi geliyor karnına veyahut da bacaklarda bisiklet sporu yapabilirsin bebeğe çok iyi geliyor gaz için
Çok ağlak bi çocuk değil ama ayaklarından anlıyorum sürekli debeleniyor. O an pırt yapıyor hayla debeleniyor ıkınıyor bide. Uyuyosa ağlayarak uyanıyo onun dışında gazı var die ağlamıyo sürekli debelniyo
Gaz ilacı veriyodum 1 aydır vermiyorum çnkü aman aman iyi gelmiyo. Dediğin kova yönteminide denedim ama süreklide kovayla uğraşamıyorumki. Evde sürekli uğraşım bitmiyor çnkü
Anladım canım o zaman karnına masaj yapacaksın ya ovalayacaksın ya da ters çevirip dizenin üstünde pat pat yapacaksın ya da bisiklet yöntemini yapacaksın karnına ayaklarını dizlerini böyle kırarak birazcık baskı uygulayacaksın ki gazlığını çıkarsın onun dışında bir yöntem daha var bacaklarını böyle hafif kapatıp elinle tutup oturup pozisyonda tutar şeklinde kafası dik bir şekilde tutarak gazını kendiliğinden çıkartıyor zaten ben onu çok denedim ve çok işe yaradı Instagram sayfasında görmüştüm yurt dışındaki insanlar öyle yapıyormuş
Hepsini yapıyorum inan. O sırada çok nadir şekilde çıkıyor. Çoğunlukla çıkmıyor. Kendi çıkarabliyorsa ancak öyle. Birde ovaladıkça daha çol ağlıyor
Anladım canım Allah yardımcın olsun Gazi sorunu çok kötü bir şey ben de ilk 3 ay çok yaşadım onda çok şükür şu anda çat pat var fazla yok
Ay çok saol canım inşallah bi an önce bizimde gazımız bitse
Biter inşallah canım zaten emerken bu çocuklar ister istemez hava yutuyorlar çoğunlukla öyle olduğu için karnında 24 saat boyunca gaz oluşuyor ve ancak gidiyor
Gaz ilaçları aslında çoğu doktor önermiyor. Kullanıp iyi gelen var biz hiç kullanmadık. Kova yöntemi masaj ama her emdirme sonrası üstten gaz çıkartrırmak en iyis
Bizde 5 ayında falan gitmişdi Alvumrelax şurupu var isterseniz deneye bilirsiniz o bebeğimin gazına çok iyi gelmişti
Kizlar gaz damlası olarak bunu kullanıyorum ve sanki cok uyku yapıyor varmı bunu kullanan
İlk defa duydum canım biz metsil kullandık çok memnunduk
Bende bunu bilmiyorum metsil kullaniyorum cok memnunum