Evet memnunum. Konuyu açtığım zaman da yazmıştım. Eşimle hormonlarımi etkileyecek bir yöntem istemiyorduk. O yüzden bakır spiralin bizim için en uygun olduğuna karar verdik. Takıldıktan sonra bir 10 gün kadar hafif lekelenme ve kasık ağrısı yaşadım o da vücut alıştığı içinmiş. Hatta 3 ay kadar sürebilir demişti doktorum. Sadece adet miktarim arttı. Onun dışında lekelenme yok bu ay. Galiba vücudum kabul etti uyum sağladi. Uyum sağlamasaydi başka yöntemlere yönelirdik tabi.
Çok teşekkür ederim bende taktircagim fikir almak istedim
Rica ederim. Merak ettiğiniz bir şey olursa her zaman sorabilirsiniz
Merhaba ben 1 hafta önce taktırdım doktorum 15 gün kondom kullanın dedi size de denildi mi acaba
Merhaba. Hayır demedi. Takıldıktan 1 hafta sonraki kontrole kadar ilişki olmayacak demişti bize.
Beni kontrole çağırmadı 15 gün kondom kullanın dedi sadece neden acaba
Bir daha kontrole hiç çağırmadi mı ? Ben de şaşırdım
Hayır kontrol ile ilgili bir şey söylemedi hatta siz öyle diyince mesaj attım 6 ay sonra dedi
Ben de şaşırdım. Çünkü herhangi kayma var mı ya da vücut kabul etti mi diye mutlaka kontrole çağırirdi diye düşünüyorum. Özelde mi taktırdiniz ?
15 gün sonra tinede kontrole gidin normalde komtrole çağırıyorlar
Bende devlette takdirdim 15 gun sonra kontrole cagirdi iliskiyide bu surede kondomla yapin dedi spralin tutmama kayma riskinden dolayi kondom.ve kontrol oluyo
Ne zaman takdirdin cnm adet oldunmu bende takinmak istiyorum ama hastanede en az 4 ay bekle demişlerdi
Yok canim ilk takdirdigim zamani yazmisdim bidaki ay regli olunca gidicem bakalim 3 ayin icinde oluyoz ozaman takarlar belki
Bende 6 ay geçince olmuştum bunda bakalım ne zaman olursa
Evet özelde doğumu yaptıran doktorum taktı takınca da şak diye oturdu dedi vücut kabul etmezse düşer zaten dedi mesaj attığımda
Vücut kabul etmediğinde bazen düşme durumu oluyormuş evet. Ama kullananların yorumlarında hiçbir belirti yaşamadan kaydığını söyleyenler de okumuştum. Nasılsa özelde taktırmışsiniz. İlk 15 gün dolunca bir kontrole gitmenizi öneririm.