Günlük Hayattan fotolar 📸

Sile sile gidecek bacim kurudukca yine cikar derz cekerken cokmu bulasdirdilarda boyle oldu

Bizim kasaba güneşli idi dün doktora giderken özkonak sisler içinde kalmiş göz gözü görmedi diyorum ayrı mevsim yaşıyoruz​:joy:

Denedim sirke olmuyor

Banyoyu silmedim daha her yer boyleydi

Camasir suyu kullanman dediler derz araları geri çıkarmış.

Şimdi porcoz deniycem suyun içine atip

Porcoz derzi söker kizz yeni yapilmis bide

Nalburlarda derz veya çimento kalıntıları için asit bazlı sökücülrr var. Onlardan al hemen çıkar

Canım biraz yorucu ama tel sacakla ovalamaktan başka çaren yok gibi bende zamanında öyle temizlemiştim

Por çöz derzi söker aklınızda bulunsun suya da atsanız cok etkili olduğu için sıkıntı olabilir emeginize zeval gelmesin aynen eskiden olan bulasik telleri çıkarır anca gibi duruyor

Yaptik kizlar tsk ederim öneriler icin cok az birsey kaldi da oda zamanla gider. Arap sabunu ile yaptım. Hemen arkasına kuru bez ile esim sildi . Son olarak da bebek şampuanı ile üstünden gectik . Baya etkili oldu.

Sadece tuvaletin içinde kaldi onu da yarın yapacağız .telerim orayı da

Bi anne saati yapayım dedim ama minik hanımefendi izin vermedi​:joy:

Bendw yapayım dedim kocam maç izlediği için izin vermedi​:grin: yarın izlicem tekrarını mecbur

Valla inanırmısın çoook uzun zaman sonra oturdum tv başına film izlemek için yoksa hep youtubeden tekrarını izliyordum​:rofl:dedim bunu heyecanlı izlemek istiyorum :joy:

Evet ya bu bölüm bende tv den izlemek isterdim :smiling_face_with_tear:

Telefondan 2x izlerim herşeyi çok yavaş ilerliyor gibi geliyor şimdi eşim hep dalga geçer :rofl::rofl:

Bende işime gelmeyen yerleri atlarım tvden bazen kumandayla atlamaya çalıştığımı faekediyorum yanlışlıkla :sweat_smile: spoiler yemeyi severim. Öğrendiler mi kızları olduğunu. Eğer yanlış anlamadıysam geçen bölümde eleni esmenin saçını , fatma da eleninin saçından koparıyodu çaktırmadan

Vay anasını ya ben gidip söyleyeceğim artık :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Günaydın​:teddy_bear:herkese merhabalar :heart:

Vefat etimi

Bizde uzun yola ciktik belcikaya gidiyoruz kayin babaya.ordan da luksenburg.