Günlük Hayattan fotolar 📸

Onların hepsine talip olurdum :grinning_face_with_smiling_eyes: başka çocuğu var mı

Ah bacim normal alsaydinda kendin yapsaydin ya batmiyo hic bir uer ben aldim tup gbi oluyor burda pahali nalburda daha uygun tbi

Hepsini alsam olur mu derdim ben :sweat_smile:

Yolunuz açık olsun. Bebişle yolculuk zor oluyor kolay gelsin size

Yani ben ölünce al diyo öylemi ayy kullanmadiktan sonra gelinine ver ne varki demi​:joy:

Hayırlı yolculuklar olsun cnm

Yaa versin kullan süs gibi koymuş ayy gelinim olsa al kız götür derim heralde sevdiysen al bende kahveni içmeye gelirim dese

Bana sıra gelmez desene

Hey maşallah :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: bencede sana sıra gelmez :grinning_face_with_smiling_eyes:

En sol üstteki çay takımı:heart_with_arrow: :melting_face:

Ya kıyamam çok uğraştırmış seni. Bu tamamen derz çeken kişinin acemiliği. Her yere bulaştıra bulaştıra çekmiş :face_with_spiral_eyes: nalburda derz çekerken kullanmak için süngerler var, bir yandan çekip bir yandan o süngerle üstünden geçiyorsun, fayansa hiç bulaşmıyor. Bu yapılan işin temizliği çok zor olur. Bulaşık teliyle kazıyıp, toz beyaz çamaşır deterjanı ile yıkamanı tavsiye ederim. Ama lütfen dikkat çamaşır deterjanı fayansları çok kaygan yapıyor düşme. Işıl ışıl temizliyor.

Kiz ne bilem ben bende boyle çizgi çekecek saniyordum . Dayim yaptı. Normalde sadece banyo olacaktı bir anda her yeri yaptirdik.

Para vermedik .. suan arttı zaten dayımı diy çağırmam gördüm ya ben yaparim. Posete korum oyle yaparim​:joy::joy::joy::joy:

Ay canim tsk ederim yaptik esimle ..

Arap sabunu ile gıcır gıcır oldu .. önemli detay islak bezle silince hemen arkasına kuru bez ile silmen gerekiyor oyle olunca daha kolay oldu.

Tabi yorulunca yapay zekaya sordum​:joy:

O dedi “sus kimse bilmesin ,acemilik işte “:see_no_evil_monkey:

karlı Güneşli günden benim kız kardan tiksindi :grinning_face_with_smiling_eyes:

Ooooo tam benlik​:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Hayırlı yolculuklar. Bende istiyorum oralara gidip gezmek darısı başıma :rofl:

Tv izletmeye karsi degilim ..kiş gunu bebegim.cok sıkılıyor zaten. . Taklitçi bebegim​:smiling_face_with_three_hearts:hergun 2 saat izler

Bizde sesimizi keşfettik dün geceden beridir böyle 4ay 5gunluguz bugün aşimiz var :face_holding_back_tears: