Yaptınz mı pideyi
Bizde geçen gün gitmiştik ya
Yok ya benim kaynanam akşamdan aradı hatta diyo hangi çorbadan yapiyim sana hangisini seversin de yapiyim. Bende dedim yapmış oturdum yedim oh
Evet yaptım ilk defa yapmama rağmen çok güzel oldu. Ben sadece kenarlarına pişince tereyaği sürdüm. Tarif defterime de yazdım çok teşekkür ederim
Rica ederim afiyet olsun
Neler yapıyorsunuz bugün iftara hanımlar
Bugün orman kebabı pirinç pilavı mercimek çorbası var bizde
Bende kuşbaşı yaptım pilav çorba havuç tarator
Sarma dolma mercimek çorbası cacık
İyimiş valla geçen sene ben hamile iken de yemek yapmak için çağırmştı beni afedersiniz bir yandan kusuyordum bi yandan yemek yapıyordum yetmedi iftarı açarken yayla çorbası yapmıştım herkesin içinde büyük görümcemin gelinine diyor sen bu çorbayı çok güzel yapıyorsun çekndm sana söylemeye sen gel yap diye senin ki daha güzel dedi o kadar kötü hissettim ki kendimi ben kalkıp oruçlu hamile halimle kalkım bi oda kadınlar bi oda adamlar yemek yapayım o gelsn herkesin içinde beni rencide etsin ama bu sene çağırsada gitmicem
Görümceme davetliyiz iftara bugün yemek yapmadım da giderken götürmek için tatlı yaptım ağlayan pasta
Hepimizin başından geçiyor gorumce problemleri şimdi çok uzağız da rahatladım
Benim bugün oğlum ateşliydi doktora gittik bütün gün mi huzursuzdu yemek yapamadım eşim işten gelince bebek baktı bende kahvaltılık biseyler hazirladim menemen patates kızartması çiris otlu omlet çökelek kavurması kabak yoğurtlamasi iftariyelikler bugün öyle geçti Allah ne verdiyse
Bak sinir geliyor bana
Bizde taşınalım diyorum gidcez ztnn ama annemi de alıp öyke gidecem diyo on iki kardeşler sanki tek çocuğu oymuş gibi davranıyo diğerlerinin hepsinin evi ayrı başka şehirde rahatlar annesinin tek evladı bekar kardeşlerinin babası oalrak görüyor kendini evlendiğinin yeni bi ailesi olduğunun farkında değil
Kizlar aksama iftara ne yapicaksiniz
Ben mantar pişircem bugün yanına ne yapsam diye düşünüyorum. Dün de karnıyarık pilav çorba yapmıştım
Fikir verin arkadaşlar bugün benimde hiç fikrim yok
Yarına misafirim var bugün bulgur pilavı tavuk kanat kızartma salaata dünden kalma havuçlu tel şehriyeli tavuk çorbası var bugün de böyle olsun