İftar menüleri

Patates pureli kofte guvecte yanina pilav corba salata yapabilirsin gecen gun misafirlerime yapmistim

Çok güzel fikir. Bende az önce eşimi aradim ne yapıyım diye ne yaparsan yerim fark etmez diyo​:smiling_face: fikir ver fikir dedim bende. Ama bu güzel fikirmis bu menü hoşuma gitti. Ezogelin çorbam var bide haşhaşlı revani tatlım var. Yanına da bunları yaparsam guzel olacak teşekkür ederim

Bugün menümde zade kebabı, pirinç pilavı, ezogelin çorbası, ayran, salata var allah kısmet ederse

Bugün fırında tavuk pilav ayran yapacağım.

Bende görümceme gidebilirim net değil ama gitmesem bende fırında tavuk pilav yapacağım :slightly_smiling_face:

Ay siz bu yemekleri ne ara yapıyorsunuz. Ben kendime kahvaltı hazırlayınca bile mutlu oluyorum. Akşama da eşim gelince anca bir çeşit yemek yapabiliyorum. İftar menülerini ne zaman okusam ben ne beceriksizmişim diyorum :face_with_tears_of_joy:

1 Like

Yayla çorbası, fırında köfte patates, bulgur pilavı, salata, limonata. Eşim de tatlı getirmiş. Yemekleri 2 günlük yaparım daima her gün her gün yemek mi yapılır aaa :woman_dancing:t2:

Bugün kafam ne estiyse onu yaptım. Pazı sarması çorba fırın makarna karışık komposto salata tatlı. Bugün böyle karışık biseyler oldu

Bende aynı dusuncedeyim o kadar yoruluyorum ki çocukla. Onu oyalayip yemekle uğraşmak aşırı zor ve diş çıkarma dönemindeyiz tek çeşit yemek yeterli :sweat_smile:

1 Like

Ben kendim bir çorba bile yetiyor yemeğe hiç düşkünlüğüm yok ama eşim çok yemeğe düşkün kaç çeşitte yapsam yer yani. Bide boğa burcu olduğum için mutfaktam çıkmam yapmayı uğraşmayı çok seviyorum ama bebeğim küçük müsade ettiği kadar yapıyorm

Bebişlerimiz büyüsün de onlar da yiyince çeşit arttımaya başlarız :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Like

Sarmalar börekler bide pideyi evde yapanlara selam olsun :sweat_smile:

1 Like

Aleykümselam :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing:

Cocukla zor oluyor birde yeni emeklemeye basladi bazen durmuyo allahtan annem geldi o cocuga bakiyo ben yemek yapiyorm isim biraz kolaylasti

Dün misafrm vardı nohutlu şehriyeli pirinç pilavı, çöp şişte kıymalı patlıcan sarma, süzme mercimek çorbası, yaprak sarmasu, ıspanaklı börek, mevsm salatası kendi yaptğm turşu vardı o kadar hepsinden de biraz kalmış dün aşırı yoruldum bugün bebem müsade ederse btn gün yatmak istiyorum ama mümkün değil

1 Like

Pilav üstü tavuk
Pirinç pilavı
Salata
Çorba
Sütlaç var birde :grinning_face_with_smiling_eyes:
Eşim sabahtan söyledi ne istediğini o kadar kolay olduki yapmak düşünmek daha zormuş

Nw güzel yeter ki bebeğe bakan biri olsun gerisi hallediliyor

Kızlar ne var bugün iftar menülerinde

Sütlü domates çorbası
Yeşil fasulye
Pirinç pilavı
Cacık

Temizlik günü olunca stok menüsü :heart_hands:t2:

1 Like

Dün de kıymalı pide, salata,ayran üstüne çay, şekerpare vardı :sweat_smile: o da eşimin menüsü :sweat_smile:

1 Like