İftar menüleri

İki günde çok guzelmis ellerinize sağlık. Benimde temizlik günleri makarna çorba salata olur genelde​:smiling_face: düşündüm düşündüm bugün bende pide yapmaya karar verdim

1 Beğeni

Biz bahçede mangal yaktık :smiling_face: salata ve havuç tarator yaptım.

1 Beğeni

Bugün menüleriniz neler hanımlar :innocent:

Ay ben bugün çok saçma menüyle geldim valla dışardaydım geldim eve bizim burda ezana 1 saat var. Tarhana çorba makarna yapcam. Düdüklüye de tavuk koydum haşlansın

Dışarı çıkınca yetiştirmek zor oluyor ya.
Bende yeşil fasülye, pirinç pilavı, salata,çorba var

Bendede mercimek çorbası dolma salata yoğurt tarator var

Benim yemekler dündenkalma şehriye çorbası pirinç pilavı pates püresi yatağında fırında tavuk sote turşu şimdiden hayırlı iftarlar

Bendede iskembe corba borulce salatasi pirasa bide tokatliyiz bizim orda gelin tirnagi denilen ot war onu kavurduk benimkide sacma bisey oldu bugun

Evet ya günlerde kısa bişey yetişmiyor

Lokanta usulü mercimek çorbası
Fırında soslu tavuk patates,
Pilav,
Salata,
Vişne Kompostosu,
İrmik tatlısı.
:heart_hands:t2:

Et sote cacık yaptım bide revani :sweat_smile: az da olsa yaptım atak haftası

Bugünü atlattık yarın somon balığı yapıyım diyorum ama ramazanda nasıl gider bilmiyorum yaninada çorba salata komposto biseyler ayarlarım

Domates çorbası fırında sebzeli tavuk pilav cacık menümüz

Bende et sote cacık yapayım sahurdan beri kara kara düşünüyorum :joy:

Bugun dunden kalan yemeklerim war yanina tavada tavuk ustune patates diziyosun pisiriyorum cok guzel oluyor onu yapcim

Bende biber doldurcam yanına ne yapsam diye düşünüyorum pirinçle doldurcam o yüzden pilav yapmak istemiyorum fikir verir misniz

Biber dolmasınin yanına domates çorbası, taze fasulye yoğurtlu meze çok güzel oluyor ben öyle yapıyorum

Fırında tavuk patates pilav mercimej çorbası salata havuç tarator şimdilik bunlar var​:grinning_face_with_smiling_eyes:

Ay taze fasulyem yok şuan​:smiling_face_with_tear:

Yazdan dolaba atmıştım onlari kullanıyorum makarna da olur dolma makarna çorba :smiling_face: yarın yapıyım bende

1 Beğeni