Kıymalı bezelye yoğurt çorbası pilav cacık
Ay bir şey diyeceğim yaa hanimlarrr. Sürekli yemeklerin yanına pilav yapıyorum yaa ben bıktım eşim bayılıyor nasıl azalticaz bunu ya tövbeler olsun sanki sigara gibi bağımlı oldu eşim her yemeğin yanında pilav istiyor yoksa kalkıyor kendi yapıyor ![]()
bulgur pilavı da yaptırmıyor zorla yapıyorum bazen. Kilolar aldı başını gitti azaltalim diyorum evet diyor gerisi yok yine tabak doldurmaya devam ay bu pirinçlerin içinde uyuşturucu falan mı var
tamamen de kesemiyorum sebze yemeği de yapsam yine pilav yine pilav. Her gün pilav yenir mi ya? Pilavsiz menü arıyorum ![]()
Bende aynı durumdan muzdaripim kocam bulgur pilavını sevmiyor. Papaz gibi hergün pirinç pilavı yiyoruz gına geldi artık. Dün bile biber doldurdum pirinçle diyo yanına pilav yap
ya bi git dedim artık pirinç doğrucam yeter daha hiç bişey yapmadım çorba yaptım. Pirinç pilavı her yemeğin yanıma gidiyor her yemeğe yakıştığı için böyle oluyor
Benim kocamda etci hergun et istiyo yemekde ne war diye soruyo su su war diyorum et yokmu et yap ![]()
Aksama sultan kebabi pilaw corba salata war
Kapya biber çorbası yaptım kizim ek gıdaya geçti o da yesin diye tuz vs eklemedim dünden nohut vardı yanına pilav yaptım bide vişne hoşaf
Ben yine annemlere gidecem bugün ![]()
Kızlaar bugünün menüleri ne acaba bende hiç bir fikir yok sizin belli mi
Benim dünden biraz pilavla saç kavurmam var eşim onu yer kendime de biraz mantı haşlıycam salatada yaparım bugün böyle olsun
Kuru fasulye pilav salata turşu çorba yapmıyım ya eşim de pek sevmiyor çorba bende pek aram yok bugün böyle
Oğlum ateşli 4 gündür gece gündüz uykum yok çok halsiz emmiyor beslenmek istemiyor
o yüzden ne kolay olursa onu yapicam.
Makarna mercimek çorbası yapın ben darda oldum mu hep bunları yaparım![]()
Bencede çok mantıklı
çorbasız olmuyor zaten. Böyle zamanların kurtaricisi
Dünden kuru Fasülye vardı, yanına azıcık daha pilav yaptım. Mercimek çorbası ve içli köfte. Biraz karman çorman oldu ama dünden kalan yemek bu güne yetmeyeceği için mecbur yanına birşeyler yapmam gerekti ![]()
Bende grip oldum kocam nöbette ıspanak yoğurt salata yiycem birşey yapamam valla
Esim sac tava yapicak corba yapicam salata ypicam yeter
Saç tava mercimek çorbası pilav salata ![]()
Kız durmadı arabasına koydum eşime dedim git gezdir yarım saat ![]()
Bugünkü menüleriniz neler hanımlar
fikir olsun banada![]()
Ben fırında tavuk güveç yapcam bugün canım çekti yanına pilav çorba var dünden salata da yaparım
Ben daha mutfağa girip bulaşıkları bile kaldıramadım
mercimek çorbası salata makarna yapayım dedim ![]()