Kitap okuma 📚etkinlikler

Bebeğim akşam uyursa bende örgü örüyorum kızlar stres atmak için tavsiye ederimm. :sparkling_heart:

5 Beğeni

Bende bu ipten bir tane Asile bir tane de bize battaniye ördüm çift kişilik. Çok hızlı ilerliyor ip de yumuşak olunca sıcaklığı ve yumuşaklığı huzur veriyor dinlendiriyor :heart_eyes:

1 Beğeni

Yavrum bu ne hız ya :grin::grin: iyi vakit buluyosun ben saat 4 oldu ne yemek yapabildim ne kahve içebildim beyfendiyle uğraşmaktan bu aralar haklı sebeplerden huzursuz . Hayvan çiftliğindeki baş domuzu bende birilerine benzetmiştim :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: sabahattin ali’nin içimizdeki şeytan kitabını da öneririm , kalemi çok iyidir.

Elinize sağlık çok tatlı olmuş. Önerirsin ama önce öğrenmek gerek​:grin::grin: annem gösterirae örüyorum tek başıma kesmeyi yapamıyorum. İlmik kaçınca taa ördükten sonra farkedersem geri dönüp düzeltemiyorum falan o yüzden tek öremiyorum :grinning_face_with_smiling_eyes:

Evet ya hızlı ilerliyor sizin de elinize sağlık​:innocent:

1 Beğeni

Youtubeden bakarak öğrendim bende yaparsın bence :sparkling_heart:

1 Beğeni

Bi ara alıp deneyeyceğim tekrardan :cherry_blossom:

1 Beğeni

Tek rakibim habis :smiley:

2 Beğeni

Canım bende uyudukcanokuyorum , bugün temizlik yaptım misafir geldi gitti bir saatte olsa yine okudum, kafam baya dağılıyor ona dikkat ettim bagimlilik oldu :slight_smile: bugün ki okuduğumda bitti , çok beğendim.. içimizdeki şeytani okudum bayıldım, kürk mantolu Madonna da efsane.kuyucakli Yusuf u aldım , ona bakicam

Şimdi buna bakicam çok kısa bir şey zaten bu da biter hemen

3 Beğeni

Ay bu da çok güzel insan öğüt alıyor. Kuyucaklı yusufta çok güzel. Sabahattin Ali’nin kalemini gerçekten çok beğeniyorum. Bide bir de Hüseyin Nihal ATSIZcıyım. Onunda tüm kitaplarını okudum. Kalın kitapları ama çok sarıyor türklüğü anlatıyor coşuyosun kitabı okurken gaza geliyosun :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: BoZKURTLAR kitabı çok güzel

2 Beğeni

Beni gaza getirdiniz örgüden sonra bu kitaba başlamaya karar verdim​:joy:

3 Beğeni

Hahahaha o sırada 4 ‘cü kitapta takılı kalan ben​:joy::joy::joy: 1 aydır kıtap okumuyorum dersem yerı var. :see_no_evil_monkey:hep dışarıda yada kaynanagılde oluyoruz.

1 Beğeni

Senin okuduğun kitapları ben kucukken okudum da hiç hatırlamıyorum. :joy:

1 Beğeni

Bende boşluk buldukça okuyorum ,tekrar okumanı tavsiye ederim , günlük telastan uzaklastiryor kitaplar, son okuduklarimi çok begendim

1 Beğeni

Sabahattin Ali’nin tüm kitaplarını severek okudum. Fakat Hüseyin Nihal Atsız’ın hiç bir kitabını okumadım. Bir ara bir kitabını aldım onu da uçakta unuttum kitabın ismi Ruh Adamdı. Sonra tekrar alıp okumadım ama çok merak ediyorum. Kalemiyle tanışmak için hangi kitapla başlamalıyım sence :blush:

1 Beğeni

Alicam onu da canım​:türkiye:

1 Beğeni

Evet ya bende guzel bir alışkanlık kazanmıstım, bu ara hiç birini yapmıyorum. Cok keyifsiz oluyorum eve gelince. Esim de alısmıs eve gelince sen yazı yazmıyormusn dıyor​:joy: kızımdan vakit bulamıyorum.

bugun kendinden buyuk kızları dovuyordu :joy:yerlere atıyor tam bır sınır krızı. Artık herseyı cıglık ata ata ıstıyor​:joy:gozum korktu valla. Her gecen gun 2 katı oluyor​:see_no_evil_monkey::hear_no_evil_monkey:

Allah kolaylık versin habiscim,.böyle böyle buyuyecekler . Bizimki daha yürümeye başlamadı 8 ayligiz ama belli çok hareketli, bende peşinden koşa koşa su kilolari veririm heralde,:slight_smile:

1 Beğeni

1950 li yıllardan bu yana süregelen Filistin/İsrail kaosunu bir ailenin hatta bir çocuğun hayatını ele alarak romanlaştırdığı için daha derinden ve objektif olduğu için okurken biraz üzebilir hele de şu içinde bulunduğumuz dönemde de yaşanan olaylar gözünde canlanabilir okurken :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Ruh adam ….. üffff diyorum ya efsane bir kitaptı benim için . Gerçekten çok tavsiye ederim okumanı

1 Beğeni