Kitap okuma 📚etkinlikler

O zaman yine Ruh Adamla yapamadıģım başlangıcı yapayım ben :smiling_face:

1 Beğeni

3 tane kitabını okudum çok severek okudum :heart_eyes:

1 Beğeni

Okuyup da beğenmedim diyeni görmedim gerçekten. Bende beğenirim bence ele aldığı konular itibariyle de çok ilgimi cekiyir zaten :smiling_face:

Herkes ruh adamı sevmiş ama ben en çok bozkurtluları sevmiştim nedense :sweat_smile:

2 Beğeni

Ruh adam ve bozkurtlari not ettim inşallah en kısa zamanda alacağım, Mehter marşı eşliğinde dinlerim heralde :türkiye::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Bozkurtların yeri ayrı o benim başucu kitabım :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: okudukça bazen kendimi coşarken buluyordum :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: göğsüm kabarıyordu

1 Beğeni

Benim bekarlık soyadım Bozkurttu. Üniversiteyken bir hoca soyadım Bozkurt diye bana takıktı 4 yıl beni o dersten bıraktı en son sene yaz okulunda geçtim. Aklıma geldi şimdi. Hayatım boyunca iki kişiye hakkımi helal etmedim biri de o hoca :pensive_face:

Asil zaten süreklk izmir marşını aç diyor eline bayrak alıp sallıyor Asilin bayrağını alıp ben sallayarak okuyacağım bu kitabı :heart_eyes::türkiye:

2 Beğeni

Niye kendisi ya solcuydu o zaman ya da Türk düşmanı

O hoca ilk derste yoklama alırken aynı zamanda tanışıyordu bir kişinin adı Burkaydı. Ona da Burka ne demek diye sordu o da peçe demek dedi. Adını çok sevdim anlamını da bildiğin için senin finaline +20 puan dedi. Daha hic ders işlenmemiş okuldaki ilk günümüzdü. O adam o kadar çok haksızlık yapardi ki yatacak yeri yok.

1 Beğeni

Belli Türk ve Atatürk düşmanıymış

1 Beğeni

Of off evet ya gene okuyasım geldi :heart_eyes:

1 Beğeni

Çok tuhaf insanlar var

1 Beğeni

Hemde çok var maalesef

1 Beğeni

şuraya atayım da okumak zorunda kalıyım​:joy:Takılı kaldım . 20 sayfa okumuştum. Tekrar başa sarıyorum​:see_no_evil_monkey:

1 Beğeni

4 Beğeni

Uzun zamandır kitap okumadığımı farkettim sayenizde. Yarın Asya Su uyur uyumaz bir kitaba başlayacağım. Resmen iştahım kabardı. Sağolun kızlar​:bouquet:

1 Beğeni

Maşallah maşallah :heart:

1 Beğeni

Niyet ettim bu gece sahurda bu kıtabı bitirmeye. İç bunalım geçireceğim,aynı bnm hayat .

1 Beğeni

çok sevdiğim yazarla okumaya geri dönüyorum.

2 Beğeni

Ben yazarın Serenad ve Kardeşimin Hikayesi isimli kitaplarını çok sevmiştim. Büyük ihtimalle okumuşsunuzdur ama eğer okumadıysanız şans verin derim :smiling_face:

2 Beğeni