O zaman yine Ruh Adamla yapamadıģım başlangıcı yapayım ben ![]()
3 tane kitabını okudum çok severek okudum ![]()
Okuyup da beğenmedim diyeni görmedim gerçekten. Bende beğenirim bence ele aldığı konular itibariyle de çok ilgimi cekiyir zaten ![]()
Herkes ruh adamı sevmiş ama ben en çok bozkurtluları sevmiştim nedense ![]()
Ruh adam ve bozkurtlari not ettim inşallah en kısa zamanda alacağım, Mehter marşı eşliğinde dinlerim heralde ![]()
![]()
![]()
Bozkurtların yeri ayrı o benim başucu kitabım ![]()
okudukça bazen kendimi coşarken buluyordum ![]()
göğsüm kabarıyordu
Benim bekarlık soyadım Bozkurttu. Üniversiteyken bir hoca soyadım Bozkurt diye bana takıktı 4 yıl beni o dersten bıraktı en son sene yaz okulunda geçtim. Aklıma geldi şimdi. Hayatım boyunca iki kişiye hakkımi helal etmedim biri de o hoca ![]()
Asil zaten süreklk izmir marşını aç diyor eline bayrak alıp sallıyor Asilin bayrağını alıp ben sallayarak okuyacağım bu kitabı ![]()
![]()
Niye kendisi ya solcuydu o zaman ya da Türk düşmanı
O hoca ilk derste yoklama alırken aynı zamanda tanışıyordu bir kişinin adı Burkaydı. Ona da Burka ne demek diye sordu o da peçe demek dedi. Adını çok sevdim anlamını da bildiğin için senin finaline +20 puan dedi. Daha hic ders işlenmemiş okuldaki ilk günümüzdü. O adam o kadar çok haksızlık yapardi ki yatacak yeri yok.
Belli Türk ve Atatürk düşmanıymış
Of off evet ya gene okuyasım geldi ![]()
Çok tuhaf insanlar var
Hemde çok var maalesef
Uzun zamandır kitap okumadığımı farkettim sayenizde. Yarın Asya Su uyur uyumaz bir kitaba başlayacağım. Resmen iştahım kabardı. Sağolun kızlar![]()
Maşallah maşallah ![]()
Ben yazarın Serenad ve Kardeşimin Hikayesi isimli kitaplarını çok sevmiştim. Büyük ihtimalle okumuşsunuzdur ama eğer okumadıysanız şans verin derim ![]()