Kitap okuma 📚etkinlikler

Evet okudum. Son ada kitabını çok sevdim onu da öneririm.

2 Beğeni

O kitap sanki biraz hayvan çiftliģine benzemiyor mu yoksa sadece ben mi benzetiyorum :smiling_face:
@Kuti ve @felcin size okumuştunuz sizde benzettiniz mi

Hangi kitabı livanelinin mi ben okumadım onun kitaplarını hiç canım

Hayvan çiftliğini aldım ama henüz okumadım. Elimdeki kitabı bitirince onu okuyayım o zaman merak ettim.:blush:

1 Beğeni

Ben mutluluk ve seranad i okudum ama hiç hatırlamıyorum doğumdan sonra sanırım beyni mi de teslim ettim ameliyat masasında:D

Zülfü Livanelinin son ada ve Gerorge Orwell ın Hayvan çiftliği kitaplarını benzettim ben :smiling_face:

1 Beğeni

Güzel bir kitap şimdiden keyifli ve verimli okumalar diliyorum :smiling_face:

1 Beğeni

Bende hep derim doğum sonrasında hafıza kaybı yaşadım diye :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Zülfü livaneliyi severim ama nedense kitaplarını henüz okumadım ama bu kitabı merak uyandırdı şuan. Alayım bende bi ara o kitabını

2 Beğeni

Son ada degilmi evet benziyor ben okumadım hayvan çiftliğini ama sizin bahsetmenizden yola çıkarak ve son ada kitabını hatırladığım kadarıyla benziyor :sweat_smile::sweat_smile: hatta okuduğumda oha falan dedim :rofl::rofl:

1 Beğeni

Mutlaka oku canım bende tavsiye ederim akıp gidiyor bir çoğunu okudum hiç sıkılmadan. En çok serenad,kardeşimin hikayesi ve leylanin evini çok sevdim :smiling_face_with_three_hearts: son ada ve balıkçının oğlu da güzel akıcı

1 Beğeni

Kardeşimin hikayesi okuyacaklarımın arasındaydı bir zamanlar hamile kalmadan önce :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: okuncaklar listeme ekleyeyim hepsini

1 Beğeni

Kitapları okunmaya değer çok akıcı . Konudan bagimsiz eğil salkım Söğüt eğil bu bizimki Sevda değil şarkısı da çok guzell yaaa . Dinledinmi bilmiyorum ama benden sana gelsin mutiiii:)

Bak ben ne aldimmm, elimdeki bitsin bunu okucamm , Bozkurt kitabıni da daha sonra Alicam 600 kusur sayfa imiş on yılda bitiririm bu telaşla:D

3 Beğeni

Ve huzursuzluk kitabi onu unutmuşum birde onu okudum. Oda çok guzel tüylerimi diken diken etmişti

1 Beğeni

Bilmem mi, eğil dalga bükül demir güzelliğin gerçek değil .. güneş topla benim için favorim yinede :grinning_face_with_smiling_eyes:

Vayyy keyifle okumalar. Bozkurtlar kalın ama 4 günde bitirmiştim. Çocukla 1 yıl sürebilir​:grinning_face_with_smiling_eyes: o kadar akıcı ki bırakasın gelmiyor elinden. Ben sabahlamıştım :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Zülfü Livaneli hayranı çıktın :grinning_face_with_smiling_eyes: bende bi yazara takınca her kitabını okurum ya

1 Beğeni

Yaaa bayılırım o şarkıya gözlerim doldu burnumun direği sızladı @felcin bir ara çok dinlerdim hatırıma getirdin yarın dinleyeceğim :relieved_face::relieved_face:

1 Beğeni

Ya ben şaka gibiyim biraz :rofl: bi yazara takıyorum arka arkaya bir çok kitabını okuyorum hic es vermeden​:rofl:

1 Beğeni

Demekkii yeri başka sendeee :rose: :rose: şimdi kahven eşliğinde dinleyip o güzel fincaninla neden foto atmiyorsunn​:two_hearts:

Gözümüz gönlümüz şenlensin, KAHVE KADİNİ:heart:

1 Beğeni

Bak siparis vermemek için zor tutuyorum kendimi :smiley:

1 Beğeni