Evet okudum. Son ada kitabını çok sevdim onu da öneririm.
O kitap sanki biraz hayvan çiftliģine benzemiyor mu yoksa sadece ben mi benzetiyorum ![]()
@Kuti ve @felcin size okumuştunuz sizde benzettiniz mi
Hangi kitabı livanelinin mi ben okumadım onun kitaplarını hiç canım
Hayvan çiftliğini aldım ama henüz okumadım. Elimdeki kitabı bitirince onu okuyayım o zaman merak ettim.![]()
Ben mutluluk ve seranad i okudum ama hiç hatırlamıyorum doğumdan sonra sanırım beyni mi de teslim ettim ameliyat masasında:D
Zülfü Livanelinin son ada ve Gerorge Orwell ın Hayvan çiftliği kitaplarını benzettim ben ![]()
Güzel bir kitap şimdiden keyifli ve verimli okumalar diliyorum ![]()
Bende hep derim doğum sonrasında hafıza kaybı yaşadım diye ![]()
Zülfü livaneliyi severim ama nedense kitaplarını henüz okumadım ama bu kitabı merak uyandırdı şuan. Alayım bende bi ara o kitabını
Son ada degilmi evet benziyor ben okumadım hayvan çiftliğini ama sizin bahsetmenizden yola çıkarak ve son ada kitabını hatırladığım kadarıyla benziyor ![]()
hatta okuduğumda oha falan dedim ![]()
![]()
Mutlaka oku canım bende tavsiye ederim akıp gidiyor bir çoğunu okudum hiç sıkılmadan. En çok serenad,kardeşimin hikayesi ve leylanin evini çok sevdim
son ada ve balıkçının oğlu da güzel akıcı
Kardeşimin hikayesi okuyacaklarımın arasındaydı bir zamanlar hamile kalmadan önce ![]()
okuncaklar listeme ekleyeyim hepsini
Kitapları okunmaya değer çok akıcı . Konudan bagimsiz eğil salkım Söğüt eğil bu bizimki Sevda değil şarkısı da çok guzell yaaa . Dinledinmi bilmiyorum ama benden sana gelsin mutiiii:)
Bak ben ne aldimmm, elimdeki bitsin bunu okucamm , Bozkurt kitabıni da daha sonra Alicam 600 kusur sayfa imiş on yılda bitiririm bu telaşla:D
Ve huzursuzluk kitabi onu unutmuşum birde onu okudum. Oda çok guzel tüylerimi diken diken etmişti
Bilmem mi, eğil dalga bükül demir güzelliğin gerçek değil .. güneş topla benim için favorim yinede ![]()
Vayyy keyifle okumalar. Bozkurtlar kalın ama 4 günde bitirmiştim. Çocukla 1 yıl sürebilir
o kadar akıcı ki bırakasın gelmiyor elinden. Ben sabahlamıştım ![]()
![]()
Zülfü Livaneli hayranı çıktın
bende bi yazara takınca her kitabını okurum ya
Yaaa bayılırım o şarkıya gözlerim doldu burnumun direği sızladı @felcin bir ara çok dinlerdim hatırıma getirdin yarın dinleyeceğim ![]()
![]()
Ya ben şaka gibiyim biraz
bi yazara takıyorum arka arkaya bir çok kitabını okuyorum hic es vermeden![]()
Demekkii yeri başka sendeee
şimdi kahven eşliğinde dinleyip o güzel fincaninla neden foto atmiyorsunn![]()
Gözümüz gönlümüz şenlensin, KAHVE KADİNİ![]()
Bak siparis vermemek için zor tutuyorum kendimi ![]()