Ve balıkçının oğlunu 1 sene once bir arkadaşıma verdim oku diye hala gelecek iyi hatırlattın onu hemen istemeliyim
1 senede bir kitap okunmazmi ya çok kalın bir kitapta değil üstelik
Yaa çok tatlısın @felcin
ama dün geceyi sabahladık benim oğlan ateşledi 2 gündür onla uğraşıyorum şimdi içersem kahve uyuyamam
ve uykusuzum ama hala burda çene çalıyorum ![]()
Çok çok geçmiş olsun , seninde dinlenmn lazım, bak mesela bende uykusuzum çocuğu uyuttum. Ama bende içerde keyif yapıyorum gözümden uyku aksada
bura beni dinginlestiriyor
Bende öyle
ergenken ipek ongun diye bi yazar vardı ona takmıştım . Canan Tan’a taktım bi ara ama özellikle piraye çok güzeldi. Yüreğim seni çok sevdi de favorimdi. Sinan Akyüz de severim. Sonra Sabahhattin Ali ve Hüseyin Nihal Atsız. Bide magazinsel kısım sabahattin ali ve Atsız birbirini hiç sevmez![]()
![]()
Ver gitsin ![]()
![]()
Kulaklarda o şarkı ““ Alacaksan allll beniiiii , yoksa pişman olursun yoksa pişman olursun”![]()
![]()
![]()
![]()
Geçmiş olsunniyidir inşallah şimdi . İyiyse güzel bir uyku çek valla
Teşekkürler canım
banada inan iyi geliyor burda iki kelam etmek samimi sıcak çok seviyorum
Ben niye bilmiyorum ![]()
![]()
![]()
Değil mi, etrafimiz kalabalık olsada seni gerçekten anlayan çok çok azdır . Burda kimse kimseyi tanimiyor adam akıllı, ama herkes birbirinin iyiliğini güzelliğini istiyor , hepimiz aynı yoldan geçiyoruz
Yoldasiz ![]()
Evet iki farklı siyasi taraf ondan sevmezlerdi sanirim ![]()
atsız hic okumadım henüz deneyimlemwdim ama Sabahattin Ali madonna sırça köşk ve Kuyucakli yusuf bunlari okudum içimizdeki şeytanda rafta duruyor sırada beklemekte
Sana o kadar katılıyorum ki harfiyen
o kadar kalabalıkki cevrem ama anlayan kimse yok hep eleştirel taraftarlar herkes çok bilmiş herkes çok haklı kıskançlık çabası vs vs. Ama burası cidden banada iyi geliyor ![]()
Yayaaaaaaaaaaa ahahahahahhaah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evet ![]()
sabahattin aliyi vatan hainliğiyle suçlamışlığı var ama ikisini de çok seviyorum yani kişiliğini bilmem kalemini seviyorum
Sağol canım cok şükür bu gece daha iyi ateş yavaşladı inşallah uyurum ![]()
saat başı kontrol için uyanırım kesin
Orası kesin ![]()
ama gece 2ye kadar ateşi çıkmazsa daha da çıkmaz bence
Alamadiklarim aklıma gelince ben ![]()
İnşallah ya dün gece 39.5 lari gördük ılık duş calpol falan öyle sabahladık. Öğlen doktora götürdüm boğazı kızarmış dedi abi hastaydı ondan kaptı muhtemelen
Kışı artık sevmiyorum ya hastalık mevsimi resmen kıyamam. Bu şekilde atlatmış olsun![]()