Ayy ben çok sinir olurum kitabın geç gelmesine ya da hasar almasına. Birkaç defa sorun yaşadım kitabıma kahve dökmüş bir arkadaş sonra bana yenisini almıştı ama o kitapla yeni kitap aynı kitap değil benim nezdimde. Ben beğendiğim yerlerin altını çizerim. Bazı sayfalarına notlar eklerim. Bazı sayfalara postit yapıştırırım bir anlami var hepsinin. Kitabımj geç getirenlere de bir sene sonra getireceksen ben sana kitap alim onu oku kitaplığım boş kalınca bebeğim acıkmış gibi hissediyorum diyorum. Bazı arkadaşlarım da Esranın cüzdanını al sesi çıkmaz ama kitabına dokunma falan der. Kitaplarım benim ince çizgimdir![]()
![]()
Bu arada kahve dökülen kitap Huzursuzluktu ![]()
Kitabevinde kitapları incelerken arka kapak yazısını okudum sonra da ilk cümlesini okuyunca çok ilgimi çekti hemen orda oturup okuyasım geldi. Aldım geldim evde üzerimi bile değiştirmeden okumaya başladım. Gece de okuyup bitirdim bjr gün bile sürmedi bitirmem
Güzel kitaptır bende severek okudum. Ama üzerinden çok zaman geçti sanırım 2018 di okuduğumda. Merak eden arkadaşlara spoiler verdim ama belki böyle daha çok merak edersiniz ![]()
Sabahattin Ali’ nin tüm kitaplarını okudum. Kürk mantolu madonna, kuyucaklı yusuf ve içimizdeki şeytan en sevdiklerimdi ![]()
Biliyo musun benimde kitaplarımda altı çizili önemli bulduğum yerler. Yani dünyaya kendimden bi iz bırakmak için yapıyorum. Yarın birgün göçüp gittiğimde çocuğum torunum kitaplarımı karıştırdığında Kendinden bi parça bırakmış bizlere düşüncelerini bırakmış desinler. Ve ayraç kullanmam kitabın sayfasını katlarım kaldığım yerlerin. Yine bir iz olsun yaşanmışlık olsun diye. Kitaplara fazla anlam yüklüyorum.
Sana katılıyorum bazı sayfalarda kendimden bir şeyler buluyorum ve orayı belirtiyorum ki daha sonra açıp bakan kisi de benden bir şeyler bulsun. Bir de kitapları okuduğum tarihi ve şehri yazarım. Sonra baktığım zaman derim demekki lisedeyken böyle düşünüyormuşum üniversitedeyken böyle düşünüyormuşum ya da bu kitabı hamileyken okumuşum falan diyorum. Fikirlerimin değişmesini bazen kitapları incelerken görebiliyorum ![]()
O da güzelmiş bundan sonra belki bende tarih ve şehri not ederim. Ben de geçmişte bi yazımı bulunca çizdiğim yerlere bakınca vay beee diyorum. Bir de benimm kalemim çok iyiydi . Kendime ait şiirlerimm ve yazılarım vardı. Bi ara blogerlık bile yapmıştım rumuz falan oluyordu yazı yazıyorduk . Yazmaya yazmaya köreltmişim kendimi. Ben kitap yazmak istiyordum hatta . Belki birgün olabilir ama eski kalem gücüm yok şimdi malesef
Çocuğu varsa eline vermediyse adımı değişirim ![]()
![]()
![]()
![]()
Var çocuğu ama büyükler bebek değiller ki bu hale nasıl getirdiler bilemiyorum
O zaman kitabı okurken katlamaya çalıştı
Pek sanmıyorum ama öyle düşüneyim bari ![]()
Ayy çok üzüldüm madem okumaya niyetin yok niye alıp kitabı yıpratıyorsun değil mi yaa
Bir daha kitap alma şansını kaybederdi benim fikrimce ![]()
Elti olunca insan şüphelenmiyor desem yalan söylemiş olurum ![]()
![]()
Görüşmüyoruz şuan zaten istesede alamaz![]()
Aaaa resmini kaldırınca sen olduğunu anlamcaz ama![]()
En nefret ettiğim şey kitaplarıma zarar vermeleri görünce sinir oldummm![]()
Evet herkes kaldırdı ve bir daha koymadı bende kaldırayım bari dedim![]()
Yooooo ben kaldırmadım![]()
![]()
16 aydır aynı profil devam ![]()
Senin yüzün görünmüyor ama habişim ![]()
Bence böyle daha güzel aile fotosu
@Kuti @514habis_r