Hajahaj bu konuda haklısın ![]()
Evet guzel olmuş. Ben alıştım artık yuzunu az çok hatırlıyorum ![]()
Bencede çok güzel ![]()
bende arkamı döndüm yüzümü kaldırdım ![]()
![]()
![]()
sizin kalın Kitaplar karşısında benim zarif kitaplarım
incecik kalem gibiler ![]()
![]()
yarın okuycam geç kaldım .
Olsun , oku da![]()
![]()
Keyifli okumalar. Bitirince yaz mutlaka merak ediyorum düşünceni ![]()
Habiş kitaplığına bir kitap hediye etmek istiyorum ya . Yanlış hatırlamıyosam suç ve ceza okuncaklar listendeydi . Temin etmediysen sana hediye yollayayım kitaplığımdan
Bende merak ediyorum ![]()
Bende elimdeki birkaç kitabı bitirip nisanda büyük bir kitap alışverişi yapacağım o zaman alacağım inşallah ![]()
![]()
![]()
10 gün önce 5 kitap aldım internetten , hepsi bitti . Şimdi bu ruh adamı okuyuup, eldeki kitaplarıma döneceğim . Hatırlamıyorum okuduklarimida ![]()
Sana da kitaplığımdan kitap hediye edeyim sen iste yeter ki![]()
![]()
İnce dusuncen yeter canım , çok teşekkür ederim benim daha çok var okuyacağım![]()
Ayy canım benim böyle düşünmen bile beni cok mutlu etti.
Daha kitapları almadım elimdekileri bitireyim diye. Daha önce boyle anlamlı bir hediye almadım nasıl olur ki.
Kargo işlerinden çok anlamam ben . Hediye edersen bana ögret nasıl oluyor kargo (daha önce hiç kargo yollamadım ) bende sana okuduğum kitaplardan hediye edeyim![]()
![]()
![]()
.
Sen bana özelden adresini gönderirsin , ister evinin adresini ister evine yakın sürekli gittin bakkal vs neresini istersen. Ben oraya kargolarım canım . Düşünmen yeter , sen kitaplığından kitap eksiltme . Ben bu aralar pek kitap okuyamıyorum zaten ![]()
![]()
Hahaha ben kendımı yaza saklıyorum ![]()
![]()
yazlar daha uzun . İban atayım bari kargo paranı ben odeyim. Özele yarın atarım adres simdi uyuz eşek gibi kaşınıyorum
gec kaldık sahura.
hayırlı sahurlar. ![]()
Benim yorgunluktan sahur yapasım da gekmedi aç tutcam. Saçmalama ayrıca kargo parasını nedwn ödeteyim . Sen sadece adres gönder canım . Hayırlı sahurlar ![]()
![]()
Bitirdim kitabı bugun, tek kelime ile muazzamm. Hiç böyle bir şey beklemiyordum . Şu hastalikla bile gözümden uyku akıyor kitabı daha çok okumak iciin direndim.. Bozkurt kitabı da bu şekilde sürükleyici mi ? Henüz almadım onu.
Ayşe pusat a çok üzüldüm burda ben
fedakar , bahtsız kadın . Ve kitapta hiç yabancı kelime yok idi , olanları da Türkçe okunuşu ile yazmış o dikkatimi çekti ![]()
Bir de çok geç tanışıp okuduğum için pişmanlık geldi ,inşallah romanlarını alacagim
Evet tüm kitapları türkçedir. Yabancı kelime yok hiç. Milliyetçi bi abimiz. Bende kitabın bittiğine çok üzülmüştüm
bozkurtlarda aynen böyle sürükleyici . Hatta coşkulu
bana güven