Kitap okuma 📚etkinlikler

Hajahaj bu konuda haklısın :smiling_face:

Evet guzel olmuş. Ben alıştım artık yuzunu az çok hatırlıyorum :joy:

Bencede çok güzel :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: bende arkamı döndüm yüzümü kaldırdım :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

3 Beğeni

sizin kalın Kitaplar karşısında benim zarif kitaplarım​:joy:incecik kalem gibiler :joy::joy::joy:yarın okuycam geç kaldım .

2 Beğeni

Olsun , oku da​:two_hearts::rose:

1 Beğeni

Keyifli okumalar. Bitirince yaz mutlaka merak ediyorum düşünceni :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Habiş kitaplığına bir kitap hediye etmek istiyorum ya . Yanlış hatırlamıyosam suç ve ceza okuncaklar listendeydi . Temin etmediysen sana hediye yollayayım kitaplığımdan

1 Beğeni

Bende merak ediyorum :smiling_face:

1 Beğeni

@Kuti @Esoş ne yalan söyliyim bende merak ediyorum :smiley:

2 Beğeni

Bende elimdeki birkaç kitabı bitirip nisanda büyük bir kitap alışverişi yapacağım o zaman alacağım inşallah :folded_hands:t2::heart_eyes::books:

1 Beğeni

10 gün önce 5 kitap aldım internetten , hepsi bitti . Şimdi bu ruh adamı okuyuup, eldeki kitaplarıma döneceğim . Hatırlamıyorum okuduklarimida :frowning:

2 Beğeni

Sana da kitaplığımdan kitap hediye edeyim sen iste yeter ki​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

İnce dusuncen yeter canım , çok teşekkür ederim benim daha çok var okuyacağım​:face_blowing_a_kiss:

1 Beğeni

Ayy canım benim böyle düşünmen bile beni cok mutlu etti. :smiling_face_with_three_hearts:Daha kitapları almadım elimdekileri bitireyim diye. Daha önce boyle anlamlı bir hediye almadım nasıl olur ki. :see_no_evil_monkey:Kargo işlerinden çok anlamam ben . Hediye edersen bana ögret nasıl oluyor kargo (daha önce hiç kargo yollamadım ) bende sana okuduğum kitaplardan hediye edeyim​:heart::heart::heart::heart:.

1 Beğeni

Sen bana özelden adresini gönderirsin , ister evinin adresini ister evine yakın sürekli gittin bakkal vs neresini istersen. Ben oraya kargolarım canım . Düşünmen yeter , sen kitaplığından kitap eksiltme . Ben bu aralar pek kitap okuyamıyorum zaten :grinning_face_with_smiling_eyes::purple_heart:

1 Beğeni

Hahaha ben kendımı yaza saklıyorum :joy::joy::joy:yazlar daha uzun . İban atayım bari kargo paranı ben odeyim. Özele yarın atarım adres simdi uyuz eşek gibi kaşınıyorum :joy:gec kaldık sahura. :see_no_evil_monkey:hayırlı sahurlar. :heart:

1 Beğeni

Benim yorgunluktan sahur yapasım da gekmedi aç tutcam. Saçmalama ayrıca kargo parasını nedwn ödeteyim . Sen sadece adres gönder canım . Hayırlı sahurlar :purple_heart::purple_heart:

1 Beğeni

Bitirdim kitabı bugun, tek kelime ile muazzamm. Hiç böyle bir şey beklemiyordum . Şu hastalikla bile gözümden uyku akıyor kitabı daha çok okumak iciin direndim.. Bozkurt kitabı da bu şekilde sürükleyici mi ? Henüz almadım onu.

Ayşe pusat a çok üzüldüm burda ben :frowning: fedakar , bahtsız kadın . Ve kitapta hiç yabancı kelime yok idi , olanları da Türkçe okunuşu ile yazmış o dikkatimi çekti :slight_smile:

Bir de çok geç tanışıp okuduğum için pişmanlık geldi ,inşallah romanlarını alacagim

2 Beğeni

Evet tüm kitapları türkçedir. Yabancı kelime yok hiç. Milliyetçi bi abimiz. Bende kitabın bittiğine çok üzülmüştüm :sleepy_face: bozkurtlarda aynen böyle sürükleyici . Hatta coşkulu :grinning_face_with_smiling_eyes: bana güven

2 Beğeni