Kitap okuma 📚etkinlikler

Biraz paralanayim da alayım onu da

Hiç bitsin istemedim, dün oğluşum 3 saat uyudu , o sırada aralıksız okumuşum . Hep sonraki bölümleri merak ede ede bitirdim .

Bende açıkçası tarihi bir roman olarak bekliyordum, o tür romanları okuyamayip tikaniyordum . Beklentimden farklı çıktı , iyi ki almışım saol canım :heart::face_blowing_a_kiss:

1 Beğeni

Ne demek canım benim beğenmene çok sevindim :face_blowing_a_kiss:

3 Beğeni

Sabahattin Ali hayranıyım ben tüm kitaplarını okudum. Hepsi de çok güzeldi

1 Beğeni

Bende çok beğeniyorum gerçekten, çok akıcı ve yaşıyormusum gibi her cümlesini.

1 Beğeni

Yazın okuyacağım inşallah. Bana çok güzel bir mutluluk yaşatığın için tekrardan tsk ederim. __@Kuti :purple_heart:__

Bu kitap uzun bir süre benimle olacak .:books:

3 Beğeni

Yaa canım benim :heart_eyes::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss: ne demek mutlu olmana çok sevindim. Kitaplardan mutlu olan insanlara herşeymi veririm​:heart_eyes: keyifli okumalar dilerim

1 Beğeni

Kitabın kalınlığında ayrı bir mutluluk duydum. Onceden ince kitapları severdim cabuk bitsin dıye :joy:Şimdi kalın Kitaplar dikkatimi cekıyor daha ayrıntılı olunca gozde daha güzel canlanıyor. Kitaba her baktığımda aklıma sen geleceksin güzel insan​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kitaplığına daha çok yeni kitaplar gelsin inşallah :face_blowing_a_kiss: bazı kalın kitaplar sürükleyici oluyor ne ara bitti anlamıyosun. Bazıları da asla sarmıyor bitmiyor kitap. Ben henüz okumadım bu kitabı. Sen beğeniraen banada haber ver bende başlarım belki ufkumu genişletecwk bi kitapsa

1 Beğeni

Ben çok duymuştum bu kitabı. Bence çok guzel bir kitap. 6 hislerime güveniyorum.

1 Beğeni

Kızımla yarın ki okuyacağım kitabı seçtik. :books:

(o dağıttı ben topladım​:joy:)

1 Beğeni

@Serap1987 nerelerdesin. Bir kitap da senden bekleriz zevkli kadın. :heart::smiling_face_with_three_hearts:

Bu da fena değil kısa ve öz :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

İnşallah anlaşılırdor​:joy:

1 Beğeni

3 Beğeni

Zülfü livanelinin kalemi sade anlaşılır vr akıcıdır. Ben severek okumuştum keyifli okumalar dilerim :smiling_face:

1 Beğeni

Ooo oy sen benden hızlısın maşallah sana. :heart::purple_heart::heart::purple_heart::heart:

1 Beğeni

İnceleme vakti​:books::memo:

2 Beğeni

2 Beğeni

Kız ne ara bitirdin . Maşallah sana hızır gibisin​:joy::nazar_amulet::heart:

1 Beğeni