Saça yapismasin bant diyemi kesecen bacim valla insallah ise yarar dene kiz cocugu bide yatarken katlanip kepce oluyosa bantlada duzelir daha kucukler ya
Aynen saca yapismasin.diye ..bakalim.kizimin amcasi ben ankardan buluyum dediydi . Bu haftaya kadar buldu buldu bulmadi
alirim .
Kiz bide benimki surunmeyi ogrenmis. Her yere surunerek gidiyor .
Valla ankarada nerde varki bacim hic bilmiyom ama illa vardir buyuk kozmetikcilerde falan bakmak lazim. Oyy massallah prensesime emeklemesi yakindir ozaman bacim. 1 aydir bizde aparat takmiyoruz egzersizlere basladik bakalim poposu havaya kaldiriyo indiriyo oyle azcik one gidiyo daha beceremiyo bakalim
Kiz benmki 2 haftada bunkadar irelledi.
İlerler bacim sen dogdigundan beri tummuy time de yaptiriyon onun etkiside var biz 3.5 aydan beri alet kullaniyoduk cocuk yatti hep ona ragmen suan iyi bakalim nezaman emekler
Haklisn valla bebekler hizli ogrenir . Seninki de kisa zamanda emekler.
İnsallah bakalim sagligi yerinde olsunda valla emeklemesede olur ablasi emeklemeden yurudu ama bunda hevesliyim evin heryerini emeklesin gezsin
Valla. Bende cok hevedliydim de nerde sivri yer oraya gidiyor .
Aman allah korusun bacim bebelerinde bu huylari var iste
Kiz ne diyon sen bugun de park pesikten cikmaya calisiyordu. Ben şok Dur kisa cekim de atayim .
Simdiden ses kb. bakma
Hadi bakalım keşke yarasın
Şu zorbalama olayı inanılmaz canımı sıkıyor zaten de o konuyu araştırıyorum ama gidip anasini ne biçim çocuk yetiştiriyoruz diye dovmekten başka çare yok gibi çünkü başka biseyden anlayabilen tipler olsa öyle bı çocuk yetistirmezler bence . Ay neyse eşimin oğlu var 9 yaşında şuan onunla büyüsün istiyorum ki abiyle büyüyen kızlar tüm zorbaliklari şiddeti evde görüp daha güçlü oluyor gibi
acayip de narin kibar bişey nolcak acaba böyle
Amanin kizzz aman dikkat et kafayi carpar oyle oyle ogrenecekde sen yanindan ayrilma pek bacim massallah
Ariyyyyy ayvayi yedin benimki de canavar gibi herkesin sacini basini yoluyor.
Kiz canavar evde tutamiyom kiza bi enerji gelmis evin her yerini geziyor. Herdeyi ogreniyor cabucak. Istedigi olmazsa agliyor .benim bundan cekecegim var bi tane emme gel bide bna sor
Orda park besiğin oyuncaklarini diy hep kopartiyor. Olmadi bir kat asagiya indircem yatagini .
Maşallah kızlar bebişlerinize Rabbim nazarlardan korusun. Evet aynı dertten bende muzdaribim kızımın sağ kulağı kepçe sadece gerçi eşiminde sağ kulağı büyük kızımında artık eşimin genleri nasıl baskınsa bende o bantları çok araştırdım düzelmiyor dediler ama düzelmese bile yatarken kulağı çok katlanıyor ilerlemesine engel olmak amaçlı istedim eşimde çocuğun canı yanar başka da bi işe
yaramaz o dedi bandana takıyoruz bizde

Yuksekde duruyo sen uyurken falan cikar duser allah korusun indir tabi bi kat cok yukarda bacim. Massallah simdikiler pek akilli valla
Katlaniyosa iyce kepce oluyo bacim sen tedbirli olda bizimkide katlanmadan dolayi kepcelesdi yoksa hic yokdu. Ama babadanda gelmis olabilir genleri dedigin gibi massallah bu arada
Ay bu ne bu nasıl bir güzellikkkkk Allah’ım nazarlardan korusun