Kizimin kulaklari kepce oldu

Amin teyzemiz cok tesekkur ederiz :smiling_face_with_three_hearts::purple_heart:

Aynen ben yinede bandana falan takıyorum sağolasın :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Anam sunu agizini gozunu yiyim mi :nazar_amulet::speak_no_evil_monkey:

1 Like

Bandana o kadar aldim da kafasindan kayiyor gozunun onune geliyor .

Ayn oyle biz salak dogmusuk​:joy:şaka saka ilgisizdik sadece

Bizim zamanimizda annelerimizde bisey bilmiyoduki köy yerinde okadar isin gucun arasinda buyumusuz simdi hersey elimizin altinda rahatiz simdi bebeler cok sansli

1 Like

Canim den dogaya ne verdin simdiye kadar .neler yiyor ve kac ogun veriyon . Mama da kac ml veriyon.

1 Like

Ayn oyle annem derdi sizi oturtururdum yaniima aksmaa kadar ekmek ederdim yanimadzn kalkmazdiniz bile diy .

1 Like

Bacim sabahlari labne ymurta sarisi avakado karisimi veriyom. Bazen kahvaltiyi bizle yapiyo. Oglen meyve puresi icine cicibebe yogurt katip veriyom. Aksamda corba yapiyom bunlarin harici 150 ml mama iciyo corbada pirincli yogurt corbasi sebze corbasi blend ediyom sonra pirinc ekleyip pisiriyom

1 Like

Köyde bulgur pilavi yedirdim az suluydu yanina yogurt corbalarin yanina yogurt koyuyom hep. Pazara godemedim bide ispanak yemegi yapip yogurtla verecem

Sebze corbalarina bazen kirmizi bazen yesil mercimekde ekliyom her corbasina sogan kesin dograrim tadini guzel yapiyo

1 Like

He bende labne veriyom yumurta sarsi veriyom bugun de yumurta kızartması verdim .
Bebe bisküvi veriyom çoğunlukla . 6 tane bebe buskivi bazen yogurtla karsitiriyom icine elma rendeliyom ..bazen labne peynir buskivi pekmez karsitiriyom bazen de sade veriyom.öğlen genelede ya corba yada meyve puresi veriyom ..sutum kesildi sayilir o yuzden gunde 4 defa da 140ml mama veriyom ..ayriyeten corbalarina hep ekmek ici atiyorum doyurucu olsun diye . Bazen eglensin diye karpuz veriyom .

Bende dogruyom arada .

Cicibebe cok katma bacim meyve zaten sekerli 2 tane atiyom ben tad katsin diye hurma koyuyom bazen . Ekmek icini corbaya pirinc katmadiysam bende koyuyom. Karpuzu seviyolar sulu bide bende veriyom karpuz. Gecen kucuk makarnalar var elde kesilen minik yogurtlu corba yaptim ondan azda kiyma koydum icine sevdi onuda . Yediklerimizden az taddiriyom uyaniok olursa agliyo istiyo valla yoksa vermiycemde salcali tuzlu diye

1 Like

Kiymayi fln nasil.yiyor ki yutuyor mu direk. .aslinda haklisin da sabah vercek birsey bulamiyom bazen yumurtayi fln yimiyir.

Eriste corbasi yapiyom ben onu veriyom .

Cigniyo pirinci kiymayi ekmegi cigniyo hep tel sehriyeyi yutuyo sadece. Kiymayida oyle butun degilde cattalla boluyom yine sabah bende pek bisey veremiyom korkuyom daha salatalik falan az az icini veriyomda pankek deneyecem bide ekmek icini yumurtya yemek sularina bandirin a yiyoda

1 Like

Benimki ciyniyor mu bilmiyom.agizinda iki kevdeliy ellem hic fark etmedim .

Bi bak bakalim verince yutuyoda olabilir bizimki yutamadigini cikariyo agzindan. Sakiz cigner gibi baya cigniyo cok komik gozukuyo :grin:

1 Like

Baktim bi sağ goturuyor bi sola goturyor ya yutuyor yada cukartiyo bazen ekmegi emiyor .

1 Like