Kiz huveyda bu sitede en cok senle konusmayi özlemişim . Cenem gidisti birde cocuklarimiz ayni ayda ya aklima takilanlari sana soruyom
Yiyebilirsin ablası
Getir hemen yiyim ay kendi kizim gozume cok buyuk geliyor bu minnak birsey .maşallah
Bende büyük kızıma almıştım o hiç takmayı sevmezdi küçükte aynı seninki gibi durmuyor kafada uyurken de takmaya korkuyorum boğazını falan sıkar diye
Amamn aman cikar benim de aklima geldi de sonra vaz gectim ..hatta kepce kulak bandana seklinde olanlar var ondan alcaktim ondan da vazgectim bant daha mantikli geldi.
Emekgi sulu bsieye bandirinca bizimkide yutuyo iki geveleyip direk yutmuyosa cignemeye baslamisdir bacim iyi
Kizz deli bidaga gotme biyere valla bende boslukda gibi olduydum alismisim sana hem burda hem hamile sayfasinda valla bi senle boyle konusuyom
Iste o boslukdan cekmeye geldim seni
Esimin arkadasi vermis kiz bunda ayaklari baya yere degyor oturmuyor kiz bu normal mi ?simdi banyoda yikicam yarin bir daha denerim.
Ayarlaniyo bacim bunlar bu hafif kolay olur bak bunu surmesi . Altta ayari var kat kat ayarliyon
Benim ilk kizin aynisiydi bu
Ayarladim ama yine cok bi degsiklik olmadi neyse baska biri verirse bunu geri veriri onu aliriz artik .simdilik hic yoktan iydir . Valla bayramda kiza enerji aşıladilar galiba . Durduramıyorum.
Ayari okadar ozaman bendeki 3 kademeli ama ilk kademede ayaklari bukuluyo 2. De tam basiyo 3 de uclarina basiyo. Bide oturma yeri sunduyse ondanda olabilir olmadi biraz dik kisalt orayi bacim
Oooo mantikli bah evet oturdugu yer cok cukur . Oyle yapayim olmadi.
Bende almıştım ama işe yaramadı bandana gibi atıp atıp durdu hep iade ettim
Ben yapistirici alcam gozum kesmedi sipris vermeyi yarin bakayim da alayim.
Indirme girmis 450 tl galiba eski fiyati.
Ben buna da baktim da simdi bebekte kulandiklari kimyasal ile yetiskinde kulandiklari kimyasal farkli oldugu icin . Bebbek olani deniycem .
Dogru diyosun bacim ama yorumlardada hep bebeklerede kullanmislar eczanede varmiki acaba ama pahalidir dimi eczanede
Ekmek cigniyo bak teyzesi kirimize pasimiza bakma