Pratik ev tüyoları

Kıyamam ona da ya erkek bebeklerinde bu şikayertler çok oluyor ya minnacık bedenleri ameliyata göndermek çok zor gerçekten :woman_bowing:t2: bir de sonrasında serum tutma serüvenimiz zorlayacak :woman_bowing:t2:

2 Beğeni

Çok sağ ol canım benim inşallah :palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Hayırla kazasız belasız İNŞALLAH RABBIM ona güç kuvvet versın sızede sabır :rose:

1 Beğeni

Amin sağ ol ezgi’m :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Kesinlikle canım ama onların sağlığı için herşey ben atlattım umarım sende tez vakitte sağlıkla atlatırsın İnşallah canım​:palms_up_together:

1 Beğeni

Eve girmemek:D​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Amiiin sağ ol canım benim :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together: Sllah bi daha da yaşatmasın bebeğine, bebeğime, bebeklerinizeee

1 Beğeni

Mercimek kaynamaya başlayınca biraz köpük olur tencerenin yüzünde. O köpüğü alırsan daha az gaz yapar ve çorba fazla bulanık görünmez

1 Beğeni

Bende bir şey sorayım aklımdaydı bu konu tam zamanında açıldı :smiling_face: Beyaz koltuğuma bebek yağı döküldü nasıl temizleyebilirim

Tuzluğunuzdaki tuz nemlenince dökülmüyorsa tuzluğun içine birkaç tane pirinç koyabilirsiniz

1 Beğeni

Kışın yaz tadında cacık yemek isterseniz yazdan salatalıkları rendeleyin hafif suyunu sıkın buzdolabı poşetıyle buzluga yassı sekılde yerleştirin yazın ki lezzeti bulursunuz bırdr baklıyatların ıcıne defne yaprağı koyarsanız böceklenmiyor

1 Beğeni

Kışın marulu ince ince doğrayarak cacık yapıyorum , bu da fikir olabilir :slight_smile:

1 Beğeni

Ahahaha o da mantıklı :rofl:

@Hüveydaa ninn belki fikri vardir ,

Sanki tuz ve bulaşık deterjanı ile biraz ovalasan mi , yağını alabilir mi acaba , emin olamadim

1 Beğeni

Ben o köpüklü suyu döküyorum , tekrar su koyuyorum

Bitmiyor çünkü o kopuk :smiley: iki üç kez tekrarlıyorum, gaz sorunu olmuyor

1 Beğeni

Ekru deyim tam olarak beyaz değil. Belki rengine göre farklı temizliği olabilir bilemedim simdi :smiling_face:

Böyle görünüyor :worried:

O da güzel olur çok güzel de pişer :smiling_face: Afiyetle yesin :face_blowing_a_kiss:

1 Beğeni

Üzerine kağıt havlu koydum bjr gün bekledi başka da bir şey yapmadım. @Hüveydaa ve diger arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum :smiling_face:

İzi kalmış

Şu stop diye bi ürün var , alıp deneyen oldu mu hiç gerçekten izleri lekeleri yok ediyor mu merak ediyorum. Eğer ediyorsa deneyebilirsin

2 Beğeni

Ben alacağım İnt ya benım de elbıslerım kızın elbıslerı hep lekelı kalıyor makına tam yıkama yapmıyor yada lekelı cıkartıyor anlamdım gıttı.