Kıyamam ona da ya erkek bebeklerinde bu şikayertler çok oluyor ya minnacık bedenleri ameliyata göndermek çok zor gerçekten
bir de sonrasında serum tutma serüvenimiz zorlayacak ![]()
Çok sağ ol canım benim inşallah ![]()
![]()
Hayırla kazasız belasız İNŞALLAH RABBIM ona güç kuvvet versın sızede sabır ![]()
Amin sağ ol ezgi’m ![]()
![]()
![]()
Kesinlikle canım ama onların sağlığı için herşey ben atlattım umarım sende tez vakitte sağlıkla atlatırsın İnşallah canım![]()
Eve girmemek:D![]()
![]()
Amiiin sağ ol canım benim ![]()
![]()
Sllah bi daha da yaşatmasın bebeğine, bebeğime, bebeklerinizeee
Mercimek kaynamaya başlayınca biraz köpük olur tencerenin yüzünde. O köpüğü alırsan daha az gaz yapar ve çorba fazla bulanık görünmez
Bende bir şey sorayım aklımdaydı bu konu tam zamanında açıldı
Beyaz koltuğuma bebek yağı döküldü nasıl temizleyebilirim
Tuzluğunuzdaki tuz nemlenince dökülmüyorsa tuzluğun içine birkaç tane pirinç koyabilirsiniz
Kışın yaz tadında cacık yemek isterseniz yazdan salatalıkları rendeleyin hafif suyunu sıkın buzdolabı poşetıyle buzluga yassı sekılde yerleştirin yazın ki lezzeti bulursunuz bırdr baklıyatların ıcıne defne yaprağı koyarsanız böceklenmiyor
Kışın marulu ince ince doğrayarak cacık yapıyorum , bu da fikir olabilir ![]()
Ahahaha o da mantıklı ![]()
@Hüveydaa ninn belki fikri vardir ,
Sanki tuz ve bulaşık deterjanı ile biraz ovalasan mi , yağını alabilir mi acaba , emin olamadim
Ben o köpüklü suyu döküyorum , tekrar su koyuyorum
Bitmiyor çünkü o kopuk
iki üç kez tekrarlıyorum, gaz sorunu olmuyor
Ekru deyim tam olarak beyaz değil. Belki rengine göre farklı temizliği olabilir bilemedim simdi ![]()
Böyle görünüyor ![]()
O da güzel olur çok güzel de pişer
Afiyetle yesin ![]()
Üzerine kağıt havlu koydum bjr gün bekledi başka da bir şey yapmadım. @Hüveydaa ve diger arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum ![]()
İzi kalmış
Şu stop diye bi ürün var , alıp deneyen oldu mu hiç gerçekten izleri lekeleri yok ediyor mu merak ediyorum. Eğer ediyorsa deneyebilirsin
Ben alacağım İnt ya benım de elbıslerım kızın elbıslerı hep lekelı kalıyor makına tam yıkama yapmıyor yada lekelı cıkartıyor anlamdım gıttı.