Pratik ev tüyoları

Yorumlarını beklerim o halde , bende merak ediyorum . Fenomenlerin tanıttığı ürünler genelde şişirme oluyor , bir işe yaramıyor . Ama sürekli karşıma çıkıyordu . Senin fikrini bekleriz denedikten sonra canim

1 Beğeni

Yaa teşekkür ederim canım denerim​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Tmm alınca donuş yaparım.

1 Beğeni

Ya ben de sizden sarma için yaprak önerisi isteyeceğim :joy: var mı tavsiyesi olan. İnstagramda karşıma çıkan sayfalardan birinden almak üzereydim ama şikayet vardaki şikayetleri görünce vazgeçtim. Daha önce peynirci babadan almıştım onların da yarısı çöpe gitti sarıl ayacak derecede kalın ve sert yapraklar. Memleketten annemin topladığından başka hiç biri güzel olmuyo :woman_facepalming:t2: buzluğumda da kalmadı artık boşluk buldukça sarıp buzluğa atmak istiyorum. Sizin alıp memnun kaldığınız bir yer var mı, aramızda Tokat’lı birileri var mı :face_with_hand_over_mouth: @tokat-anneleri

Ben kullanıyorum stopu ama beklemiş lekeleri çıkarmıyo mesela leke oldu ya bi yer hemn sıkman lazım 5 dk beklet sonra nemli bi bezle temizle çay salça kahve yemek lekelrine işe yarıyorDU büyük harfle yazdım ta ki son siparişime kadar her zaman aldğm yerden tekrar sipariş verdm hem kendime hem anneme berbat bişey son gelen kutu lekeye sıkıyorum yeşile maviye dönüştü bi daha da almam dedim eskiden iyidi ama içeriği değişti sanırım bilmiyorum

Bende instagram dan sipariş verdm ege’den geliyp oranın da yaprakları güzel geldi iki defa aldım ikisinde de sorun çıkmadı istersenz sayfayı paylaşırım sznlede

1 Beğeni

Şişirme ürün o halde hiç gerek yok almaya, zaten beklememis lekeye hemen müdahale edince çoğu leke geciyor . Gereği yok o zaman bu ürünün :slight_smile:

Arap sabunu oneririrm leke çıkarmada tamamen geçirmese de işe yarıyor

1 Beğeni

Yok bence de alma insanların akın ettiği fenomenelrin şişirdiği bir ürün olduğu için herlade böyle sahtekarlığa başvurdular insanların bu kadar almasına övmesi ne bakaraktan

Yani şöyle Aspirin çıkarıyor lekeleri birebir ,ama ekru olduğu için az bı bölgeye deneyin çıkıyorsa sonra lekenin tamamına sıkabilirsiniz sulandirmadan direk lekenin üzerine etki ediyor naçizane öneri en dogrusunu yine siz bilirsiniz

Bebek yagini bilemedim hic canim geminiye sordum

1 Beğeni

Evet paylaşırsanız çok sevinirim ben de bir bakayım oraya :smiling_face:

Evet bende daha kötü yaparım diye korkudan dokunmadım. Eğer çıkartamazsam yıkatırım onların kullandığı ürünler çıkartır muhakkak.

Teşekkür ederim daha önce hiç aspirin kullanmadım çıkarırsa çok sevinirim :smiling_face:

1 Beğeni

Kağıt havluyla fazlasını aldım üzerinde bırakıp bir gün beklettim. Bir de toz olanlardan döküp bekleyim sonra yağ çözücü olarak hangisini kullansam acaba

CIF poşet vazgeçilmezim tencerelerimi ovalıyorum onunla sonra yıka yepyeni oluyorlar tencere çaydanlık cezve hepsi yeni oluyor duvardaki lekeler içinde aynı işlemi uyguluyorum

Burası sayfası

1 Beğeni

Bu sayfada bilgili seyler war koltuk icin bakabilirsin

1 Beğeni

Evet o sekılde de yapıyorum :blush:

Cif in tüm ürünleri güzel, gavurlar iyi yapıyor ürünlerini

Teşekkür ederim bakim :smiling_face: