Sıvı arap sabunu, beyaz sirke ve bulaşık makinesi parlatıcısını eşit oranda karıştırıp suya ekliyor siliyor annem temiz oluyor.
Bende ahşap temizleyici ve bulaşık makinesi parlatıcısını sıcak suda karıştırıyorum öyle siliyorum. İkisi de güzel deneyebilirsin.
Bir tane şeffaf poşeti ıslat üzerine CIF dök siyah lekeyi sil tertemiz oluyor bir dene istersen benimkileri çıkarıyor
Kadife kumaştan sandalyelerim hep mama lekesi oldu koltuk silme deterjanıyla siliyorum ama çıkmıyor tam başka neyle silebilirim ki ben bunu biliyor musunuz kızlar ![]()
Elbezilerinizi kaynatırken bulaşık tableti atın tertemiz yapıyor bırde tüllerde deneyin makınanın gözüne koyun kar gıbı beyazlatıyor
Deneyeceğim bunu
Ya bende vilada setimi değiştirmek istiyorum normal eski usul kullandığım pedallı olanlardan almak istiyorum ya da temiz kirli su ayırımı yapan kullanıp memnun kalan varmı acaba
Ben de burada bekleyeyim benim de almam lazım
ben dikey uzun olan kovalı moplardan almıştım, uzu süredir kırık. Yeni alırsam da öyle almak istemiyorum bu defa. Parexin kirli temiz su ayıranı vardı onu sepete eklemişim ama karar veremedim. Belki onu alırım ben
Bahsettiğim buydu, bunu kullanıp memnun olan var mı?
Kullanıyorum memnunum canım ama yinede hala elle silmek bir numara ![]()
![]()
Evet benim arkadaşımda bundan kullanıyor memnunum diyor kirli suyu bu görsen diyor ama bilemedim ya bu markası vileda olan setler varya onlardan bakmıştım bi ara uzun dayanmaz gibime geldi açıkcası
Viledayı hiç görmedim ama bunun da benzeri olan başka markalar var arada görüyorum hatta bir temilzik sayfası reklam olarak paylaşmıştı ama yorumlarda herkes kötülemişti. Parexi ben aslında bir hesapta gördüm uzun süredir takip ettiğim bir kadın ve devamlı temizlik yapıyor titiz biri, 2 3 günde bir mutlaka yer siliyormuş. O memnunum diyorsa vardır bi bildiği diye düşündüm ![]()
Tabii en güzeli o ![]()
En sevdiğim özelliği saç falan yapışmıyor üstünde pislik kalmıyor . Gerisi hikaye . Toz alır gibi siliyor işte
Aldım bakalım ben de
sanırım satıcıya iyi bakarak almak lazım, bazı satıcılar bu mopun en yeni halinin görselini paylaşıp eski versiyonunu gönderiyorlarmış. İyice bakıp kendi satıcısından aldım ama bakalım gelince bakacağım inşallah sorunsuz olur.
Deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum inşallah ![]()
Ben viledalarimi anneme verdim, mop aldım, kovaya su yapıyorum mikrofiber bez geçirip mopa o şekilde tüm evi siliyorum . Suyuna Arap sabunu ve biraz sirke , tertemiz oluyor . Pencereden Güneş vurdukça zemine nasıl parlıyor . O görüntü benim için paha biçilemez![]()
Kizlar kalici kokulu yuzey temizleyici buldunuzmu bi ara konusuluyodu ya
Siparişiniz geldimi
Geldi ama ben hala kullanmayı deneyemedim
yarın deneyeceğim inşallah.
Evet Arap sabunu ıstanbulda oturduğum zamanlar teneke ıle alırdık okmeydanı bölgesinden orda cok kullanılıyormuş ve halı koltuk heryerı pırıl pırıl yapardı ama o markette satılanlar aynı etkiyi göstermiyor