Sevgili Günlük

Kaç aylık maşallah :):nazar_amulet:

Aynen öyle ki ben de öfleyip püflüyorum ama o yapınca hemen sinirleniyorum ama haklıyız biz doğurduk

1 Beğeni

İlk defa tatile iki degil üç kişi gidiyoruz​:heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bugün onu yere koyduk, babasıyla beraber gel gel yaptık üçünde de babasına gitti :expressionless::unamused::unamused:

1 Beğeni

Sen besle büyüt o babasına gitsin kesin bizimkide öyle yapar :frowning:

Kesinlikle hiç beklemiyodum. Muhtemelen öyle yapar ben bu bebeklerdeki baba aşkını anlamıyorum

Bizde yaptık onu geçen hafta kafası karıştı ikimizede gelmedi :joy: Ayrıca hiç üzülme baba dışarda olduğu için çok özlüyorlar ondan öyle yapıyorlar :joy:

Sevgili Günlük; eşimi işe yolcularken bebeğim artık babasının arkadından ağlamaya başladı:see_no_evil:

1 Beğeni

İnşallah öyledir keşke benimki de ikimize gelmeseydi kıskandım :grimacing::grimacing::grimacing:

Yaa nd tatlı :blush::blush::blush:

1 Beğeni

Kızım gel gel yapmaya başladı eliyle :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Oğlum bugün baba dedi bütün gün :smiling_face_with_tear: diğer çocuklarım gibi Alparslan da baba diye dillendi üzülmedim desem yalan olur yine bir ihanet :joy:

1 Beğeni

Ay evet sinir oluyorum annnnnee diyorum baba diye cevap veriyo. Bu bebekler niye böyle :smiley:

1 Beğeni

Ya sorma iki kızımda babacıydı erkek çocuk anneye düşkün olur dediler o işte öyle değilmiş. Babasına bakarken gözünün içi gülüyor resmen. :roll_eyes: Büyük kızım şuan anneci oldu ümidim diğerlerininde zamanla doğru yolu bulması :joy:

Kızım artık püreden nefret ediyor. Normal yemek vermeye başladım bende pankek favorisi sürekli çiğnemeli şeyler yemek istiyor :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Pankek canavarı bi kızım var :slight_smile:

Oğlum başını boynuma iyice sokularak uyuması beni çok mutlu ediyor. Kendini güvende hissediyor yavrum.

Canım bebişim farkında olmadan 3 gündür desteksiz ayakta duruyor :smiling_face::smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni