Kaç aylık maşallah :)
Aynen öyle ki ben de öfleyip püflüyorum ama o yapınca hemen sinirleniyorum ama haklıyız biz doğurduk
İlk defa tatile iki degil üç kişi gidiyoruz
Bugün onu yere koyduk, babasıyla beraber gel gel yaptık üçünde de babasına gitti
Sen besle büyüt o babasına gitsin kesin bizimkide öyle yapar
Kesinlikle hiç beklemiyodum. Muhtemelen öyle yapar ben bu bebeklerdeki baba aşkını anlamıyorum
Bizde yaptık onu geçen hafta kafası karıştı ikimizede gelmedi Ayrıca hiç üzülme baba dışarda olduğu için çok özlüyorlar ondan öyle yapıyorlar
Sevgili Günlük; eşimi işe yolcularken bebeğim artık babasının arkadından ağlamaya başladı
İnşallah öyledir keşke benimki de ikimize gelmeseydi kıskandım
Yaa nd tatlı
Kızım gel gel yapmaya başladı eliyle
Oğlum bugün baba dedi bütün gün diğer çocuklarım gibi Alparslan da baba diye dillendi üzülmedim desem yalan olur yine bir ihanet
Ay evet sinir oluyorum annnnnee diyorum baba diye cevap veriyo. Bu bebekler niye böyle
Ya sorma iki kızımda babacıydı erkek çocuk anneye düşkün olur dediler o işte öyle değilmiş. Babasına bakarken gözünün içi gülüyor resmen. Büyük kızım şuan anneci oldu ümidim diğerlerininde zamanla doğru yolu bulması
Kızım artık püreden nefret ediyor. Normal yemek vermeye başladım bende pankek favorisi sürekli çiğnemeli şeyler yemek istiyor
Pankek canavarı bi kızım var
Oğlum başını boynuma iyice sokularak uyuması beni çok mutlu ediyor. Kendini güvende hissediyor yavrum.
Canım bebişim farkında olmadan 3 gündür desteksiz ayakta duruyor