Sevgili Günlük

Biz de bu gün ilk kez bir erkeğe asıldık babamız hiç iyi değil :joy::joy:

2 Beğeni

Hahah ya kaç aylık ya da kaç yaşında ben de merak ediyorum nolucak

Daha 1 yaşında :grin:

Eyvah eyvah :sweat_smile::sweat_smile:

Öpücüge ramak kaldi babasının kalbine iniyordu :joy:

:rofl: :rofl: adamın rüyalarına girer :rofl:

Keşke sadece rüyalarına girse başımı yedi niye benim kızım oğlanları öpmeye çalışıyor diye :joy::joy: Ha bide nutuk çekti kızına oglanlardan uzak duruyoruz onlar tu kaka :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Sevgili günlük iyi ki anneyim dediğim için çok mutluyum :heart::heart:

3 Beğeni

Oğlumun bana sarılması beni benden alıyor. Gerçekten annelik güzelmiş

2 Beğeni

Kesinlikle haklısınız annelik güzel evlat daha güzelmiş. Hergün şükür sebebi

Dün ilk defa desteksiz bi adım attı :sparkles::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Yahu benim çocuğum niye hiç durmuyor çok yaramaz bu nedir ya

Daha ne gördün ki :joy: bu bir fragman

Allah bana yardım etsin o zaman :sob::sob::sob::sob:

1 Beğeni

Sevgili günlük biz artık yavaştan dönmeye başladık :heart_eyes:🩷

2 Beğeni

Veee 10 ay 3 gün çok şükür artık hanımefendi yürüyor :nazar_amulet:

2 Beğeni

Canım oğlum bugün benim doğum günüm ve sen 7 buçuk aylik oldun. Bana bu hayatın verdiği en değerli şey sensin. İyi ki geldin hayatımıza. Şuan seni ayağımda sallıyorum ve beyaz gürültü ile yine uyuyakaldın. Annen seni çok seviyor. Göktuğ biricik evladım. Rabbim sana sağlık sıhhat ve mutlu bir ömür nasip etsin inşallah :pray:t2::smiling_face:

3 Beğeni

İyiki doğdun o zamaannn :tada::bouquet: oğluşunla güzel mutlu yıllarınız olsun :smiling_face::hugs: @Aysenur01

1 Beğeni

Bugün 16 aylık oldu ogluşum ve dağıttığı oyuncakları kendi topluyor artık :smiling_face: ve dün bana bebeğim dedi :heart_eyes: o dillendikçe benim içimde çiçekler açıyor :hugs:

1 Beğeni