![]()
yaa güzeldi kız oda
Ah canim olmaz olurmu 1 sene olucak burdayiz ondan oncede mucize bebekde beraberdik. Başta sen @514habis_r yorumlarda surekli konsuruz bazen özelde en cok seninke konusuyorum ben
sonra @Yasemin1 onuda mucize bebekden taniyorum gozlerim hep arar sizi sayfada. @Nurr canim seninlede yorumlarda konusuyoruz artik goz ariyo hepinizi yoklugunuzda. Ha bu arada gicik oldugum kisilerde var tabikisi
etiket yapmiycam ama
Merak ettim ozele geliyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Canim degistirmeseydin keşke
Ben seni de goruyoruyordum. Hatta bu etiketi yapmadan 15 dk önce senin profiline bakmistim![]()
Biz de bir ara değiştirdik de profili sonra alışamadık. Eskiye döndük..insanın gözü profile de alışıyor. Simdi ben seni yeni kişi gelmiş sandim . Yorumları okuyunca anca donk etti ![]()
Ben sizi yeni fotoma da alistiracagim yakında kızımın doğum günü fotosuyla guncellerim, yorum yapmadan önce kendimi tanitirim artık ne yapayım ![]()
Hahahahahah
Valla cok iyi olur canım .simdeden kucuk papatyanın dogum gunu kutlu olsun![]()
![]()
![]()
Sağol cnm
aynen ordan beri konuşuyoruz
Yaa çok tatlısın ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bende de benzeri şey var mesela bazı annelerle yzyüze de oturup böyle komple sohbet etmek isterdim. Yazdığın çoğu şeye çook gülüyorum mesela @Öd2121 de öyle Sonra mesela @Saye nin yazdıkları hep çok mantıklı geliyo
Böyle kendimce analiz ediyorum ![]()
Ne guzel işte
dediğin de cok guzel sohbet etmek amaa herkes birbirine çok uzak ![]()
Evet öyle maalesef ![]()
Teşekkür ederiim ![]()
Tesekur ederım bende seninle sohbet etmek isterdim kim bilir belkı ahirete birbirimizin adını zıkır ederız dünya olmasadq ahirete dost oluruz hocamız derdı kim cennete girerse ve arkadasınız ALLAH tan isterse Allah o kulunun duasını kabul edermiş şayet o arkadas gunahı var ıse cehennemde ıse belkı salıh olan arkadası dua ederse Allah rahmet ederse o arkadas onu cennete kabul etırır herkese dıorum cennete gıdınce benı unutmayın dıe nasılkı burda adımız zıkır ediliyorsa dılerım cennete de zıkır edılır
![]()
Ne güzel yazdınız hayli bile nasıl güzel. Allah nasip etsin inşallah ![]()
Amin İNŞALLAH ![]()
Habiişş teşekkür ederimbeni merak ettiğin için
bende seni seviyorum, yazdıkların beni çok güldürüyor, rutinlerini ve onları devam ettirmeni çok seviyorum. Kendine has birisin iyi ki varsın bu uygulama da ![]()
Anam kiz sen nerelerdesin
bir ara geliyordun uzunnnn yola mı çıktın ![]()
Yazdıkların için de tsk ederim ![]()
Yetişemiyoruuum
İlker her yeri dağıtıyor peşinden toplamaya çalışıyorum bir yeri toplarken diğer yeri dağıtıyor, sen neler yapıyorsun Birce nasıl ![]()
Bizde de durumlar pek farklı sayılmaz. Her gun bır koşuşturmaca oluyor. Bol bol kucak istiyor..kucuk hnım![]()
Hazır bu post onume çıkmışken bende şeyi merak ediyordum @AyseDuru oda coktandır görünmüyor İNŞALLAH durumu iyidir ![]()