Bizde uzattık aparat almadık başka odaya koyarız sanırım . 3 yıl daha bizde uzattık Allahtan taksit varmış ama 4 bin mi baya içim gitti ona ![]()
Öneriniz varmı ilk defa kullanıcam o kadar uzayım siz HİÇ çekme yapmadı demiştiniz baya programları doğru attınız o zaman ![]()
Link attim size. Servisin anlattigi boyle degil burda aciklayici anlatiyo bende buna bakarak ogrendim
Evet taxit olmasa bizde garanti uzatmasi ve kasko yaptiramazdik .
Tamamdır çok çok sağolun ![]()
![]()
iyi akşamlar ![]()
İyi aksamlar ![]()
Kızlar kıyafetlerde çekme yaşadınız mı ve genelde hangi programları kullanıyorsunuz
Bebek kıyafetleri atıyormusunuz
Ben yaklaşık 1 senedir Arçelik kukkaniyorum. Çokta memnunum hiic çekme yapmadı. Sentetik yada kot ayarında kurutmayı tercih ediyorum genellikle.
Ben özellikle bebek camasirlarinda kullanılmalı diye dusunuyorum.. çünkü benim evim dört yol ağzında hep toz egzoz. Birde Park var tabi.. onun tozu hiç bitmiyor. Ayrıca etrafımda dubleks daireler var ve bazıları hala soba kullanıyor. Kendi çamaşırlarımizi bile toplandığımda is kömür kokuyor. Kurutma tozu falan tertemiz topluyor. Zaten çıkan tozu görünce ben bunu nasıl giyiyordum kafası oluşuyor insanda.
Dün eşim bosch serie 6 almış bana sürpriz oldu tamamen sentetik ayarında kuruttum ama hafif nemli çıkardı renklileei yıkatmıştım az çamaşır verdı tabi çıkan kıl tüy inanamadım dedim nasıl giyiyormuşuş böyle yumuşacık çıktı resmen çokta hoşuma gitti şimdi ise beyazlılar attım havlu falanda var içinde narin programında +1 de dolap kuruluğunu seçtim henüz bitmedi ama bakalım
Benimde öyle kışın çamaşır asacak yerim çocuk odası henüz oda da yapmadım oda yaparsam kurutacak yerimde olmaz soğuklarda asla balkonda ve dışarıda asma ile kurumuyor asla evin içinde de assam 1 gece bekliyor kuruyana kadar
Eşim genelde kot giyiyor ama kot ayarı yok mesela ayrıyeten
Bir arkadasim sentetik normal kurulukta nemli çıkartıyor demişti.. oda yakın zamanda Bosch almıştı. Bı sorayım bakalım hangi programı kullanıyor
Evet şimdi attığım programda bitmesine hala 30 dakka var ama kurutmuş tamamen nemli falanda değil bu durumda kapatmalımıyım mı yoksa devam etsinmi
Ben öyle olunca kapatıyorum ya.. çünkü siradacbekleyen çamaşırlar oluyor. Şu anda olduğu gibi ![]()
![]()
Sıkıntı olmuyor umarım ![]()
Grundig kullaniyorum çok memnunum özellikle bebek için aldim zaten ama tabiki sürekli kullanıyorum
genelde pamuklu da kurutuyotum ben kot vs ayrı programı var zaten onları kot ayarında kurutuyorum.
Ben bitmesini bekliyorum eger acelem yoksa